Kiinteistöjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 17.1.2020 Hae viimeistään 3.2.2020

Jyväskylän Tilapalvelu on Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos, joka vastaa kaupungin tuottamien palveluiden toimintaympäristöjen pitkäjänteisestä kehittämisestä ja käytettävyydestä nykyaikaisilla elinkaariratkaisuilla. Hallinnassamme on yhteensä noin 570 000 m² toimitilaa ja liikevaihto on noin 99 milj. euroa.  Asiakkaidentoimintaympäristöjen kehittämiseen investoimme vuosittain noin 40 milj. euroa. Lisäksi Tilapalvelun omistajaohjauksessa on 24 kiinteistö- tai asunto-osakeyhtiötä. Organisaatiossamme on 26 kiinteistökehittämisen, rakennuttamisen ja kiinteistöpalveluiden tilaajatoimintojen ammattilaista ja työskentelyilmapiirimme on korkealla tasolla. Myös asiakkaamme arvostavat palveluratkaisumme ja ammattitaitomme korkealle.

Kiinteistöjohtajaksi Jyväskylään
Kiinteistöjohtajana johdat ja kehität Tilapalvelu-liikelaitoksen toimintaa ja tuloksellisuutta sekä vastaat taloudesta.

Kiinnostuitko?
Katso lisätietoja ja jätä hakemuksesi 3.2. klo 10 mennessä täällä.

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi