Kokeile kuukausi maksutta

Kiinteistökehittäjä

Peab Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 11.8.2022 Hae viimeistään 21.8.2022

Haluatko olla yksi meistä?
HAEMME JOUKKOOMME MYYNTIHENKISTÄ KIINTEISTÖKEHITTÄJÄÄ

Olet kiinteistöalan vahva tuntija ja toimit aktiivisesti eri toimijoiden kanssa selvittäen asiakastarpeita. Rakennat itsenäisesti vastuualueesi toimintoja ja saat tuloksia aikaan. Aktiivinen projektien myynti, kehittäminen, innovointi ja palvelumuotoilu on sinulle tuttua. Ymmärrät Peabin toimintaa kokonaisvaltaisesti ja keskusteluissasi edistät Peabin liiketoiminta-alueiden palveluita ja mahdollisuuksia. Peabin menestystarina jatkuu ja tulet osaltasi tukemaan kasvuamme. Tehtävä vaatii matkustamista ja toimipisteesi voi sijaita Helsingissä, Turussa tai Tampereella.

Odotamme sinulta:
•    Vahvaa näyttöä myynnistä ja sidosryhmätyöstä
•    Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
•    Useamman vuoden kokemusta kiinteistö- ja/tai rakentamisen alalta
•    Laajaa ymmärrystä rakennus- tai projektiliiketoiminnasta
•    Kyvykkyyttä kehittää ja innovoida palveluitamme kiinteistömarkkinoilla
•    Näkemystä tulevaisuuden kiinteistömarkkinoista
•    Sujuva suullinen ja kirjallinen kielitaito: suomi ja englanti

Vastuullisuus ja välittäminen ovat toiminnallemme tärkeitä tekijöitä. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja olemme rakentaneet arkea jo yli 60 vuoden ajan perheyrityksen hengessä. Peabin henkilöstöedut ja viihtyvyys ovat loistavalla tasolla, kuten myös asiakastyytyväisyys. Meillä viihdytään.

Kiinteistökehittäjän tehtävä on uusi ja pääset rakentamaan työnkuvaa intohimolla. Lähetä täältä > hakemuksesi ja CV:si, palkkatoiveineen 21.8.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoa saat tehtävästä Henkilöstön kehittämispäälliköltä Mia Schaumanilta puhelimitse keskiviikkona 3.8. klo 9-10, tiistaina 9.8. klo 15-16 tai torstaina 18.8. klo 12-13 puh. 045 106 4242 tai sähköpostitse mia.schauman(at)peab.fi.

Viimeinen hakupäivä 21.8.2022

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi