Kiinteistökehitysjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 31.1.2020 Hae viimeistään 12.2.2020

Vahvan kasvun tueksi haemme nyt Hyvinkäälle

KIINTEISTÖKEHITYSJOHTAJAA

Tässä tehtävässä tulet sekä vetämään rakennuttamishankkeita että kartoittamaan uusia mahdollisuuksia.

Otat kokonaisvastuun käsillä olevista hankkeista ja huolehdit yhteispelin sujuvuudesta hankkeeseen osallistuvien sidosryhmien välillä. Pidät langat käsissä kiinteistökehityksen, suunnittelun, rakennuttamisen sekä rakentamisen valvonnan osalta. Työskentelet itsenäisesti, mutta läheisessä yhteistyössä muun johtoryhmän kanssa. Pääset myös rakentamaan oman tiimisi. Raportoit hallituksen puheenjohtajalle.

Toivomme sinulta alan koulutusta, kokemusta kiinteistösijoittamisesta, tonttihankinnasta, kaavoittamisesta, suunnittelun ohjauksesta, urakkakilpailutuksesta ja rakennusyhtiöiden kanssa toimimisesta. Sinulla on hyvät verkostot ja luot vaivattomasti uusia kontakteja. Olet aktiivinen ja tavoitteellinen alan osaaja, joka on valmis itsekin kehittymään kiinteistöja asuntomarkkinoiden kehittymisen myötä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, laaja-alaisen ja kehittyvän tehtävän vakavaraisessa ja dynaamisessa kasvuyrityksessä. Toimimme ketterästi ja avoimesti matalalla organisaatiorakenteella. Perheyhtiömme arvot perustuvat luottamukseen, avoimuuteen, pitkäjänteisyyteen ja kestävään kehitykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel, konsulttijohtaja Jarkko Laine,
p. 03 3138 0477. Laita hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 12.2.2020 mennessä personnel.fi-sivujen kautta ja tule osaksi kasvunnälkäistä joukkoamme, jossa tekemiseesi luotetaan!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi