Kiinteistökehityspäällikkö, talotekniikka-asiantuntija

Päivämäärät Julkaistu 29.3.2019 Hae viimeistään 26.4.2019

Jyväskylän Tilapalvelu on Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos. Vastaamme kaupungin tuottamien palveluiden toimintaympäristöjen pitkäjänteisestä kehittämisestä ja käytettävyydestä nykyaikaisilla elinkaariratkaisuilla.

KIINTEISTÖKEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Kiinteistökehityspäällikkö valmistelee kaupungin palveluverkkosuunnitelmia, teettää toimitilaratkaisuiden tarveselvityksiä ja hankesuunnitelmia, vastaa kiinteistökehitys- ja myyntitehtävistä sekä kehittää toimintamalleja elinkaarijohtamisen ja omaisuudenhallinnan tehostamiseksi.

TALOTEKNIIKKA-ASIANTUNTIJA

Talotekniikka-asiantuntija vastaa kiinteistöjen olosuhdehallinnasta, teknisten järjestelmien suunnittelun ja toteutuksen ohjauksesta sekä niihin liittyvien palvelujen hankinnasta ja kehittämisestä.

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Katso lisätietoja ja jätä hakemuksesi 26.4.2019 klo 14 mennessä. www.jyvaskyla.fi/rekrytointi

www.jyvaskyla.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi