Kiinteistöpäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 19.10.2018 Hae viimeistään 4.11.2018

Oletko arktisten olosuhteiden sankari – Lapin ammattikorkeakoulun

Kiinteistöpäällikkö

Vastaat käytössä olevien kiinteistöjemme toimivuudesta ja kehittämisestä käyttäjien toiminnan ja tarpeiden mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu myös rakennusten myyntiin ja vuokraukseen liittyviä tehtäviä sekä toimitilojen kunnossapito- ja muutostyöhankkeiden johtamista.

Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä ja positiivista työskentelyotetta, organisointi- ja paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia. Toimit kiinteistömestareiden esimiehenä ja teet yhteistyötä sopimuskumppaniemme kanssa. Olet innostunut kehittämään itseäsi ja tiimiäsi arktisten olosuhteiden huippuosaajiksi!

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa sekä näyttöjä kiinteistöihin liittyvistä vastuullisista tehtävistä. Arvostamme kiinteistöalan erikoiskoulutusta ja johtamiskokemusta. Työkielenä on suomi ja joissakin tilanteissa englanti. Tehtävä on liikkuva ja toimipisteesi voi sijaita Rovaniemellä, Kemissä tai Torniossa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi näköalapaikan uudistuvassa ja edistyksellisessä työyhteisössä, jossa luotamme toistemme osaamiseen ja ihmisiin!

Kysymyksiisi vastaavat MPS-konsultit Seppo Kangas, puh. 0400 206587 ja Veli-Antti Vasela, puh. 0400 294433.

Täytä hakemuslomake sekä liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si 4.11.2018 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi