Kiinteistöpäällikkö

Humana
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 7.10.2020 Hae viimeistään 21.10.2020

Nykyisen henkilön siirtyessä yhtiön sisällä uusiin tehtäviin, haemme

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Kiinteistöt ovat tärkeä osa Humana asiakas- ja henkilöstökokemusta sekä palvelua. Etsimme nyt kokenutta, laatutietoista ja innovatiivista kiinteistöpäällikköä. Kiinteistöpäällikkönä vastaat Humanan kiinteistöjohtamisesta ja toimitilaratkaisujen kehittämisestä valtakunnallisesti. Apunasi on kahden hengen asiantuntijatiimi. Työskentelet läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan, tukitoimintojen, maayhtiön johdon sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävääsi kuuluu kiinteistöjen kehittäminen, taloudellinen ja toiminnallinen suunnittelu. Koordinoit uusia toimitilahankkeita ja toimit yhteyshenkilönä rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen liittyvissä projekteissa. Vastaat Suomen kiinteistötiimin sisäisestä kehitystyöstä ja kiinteistöstrategian toteuttamisesta ja osallistut konsernitason kehittämistyöhön osana pohjoismaista kiinteistöpäälliköistä koostuvaa tiimiä. Raportoit tehtävässä Humana Suomen talousjohtajalle. Hallinnon toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Seinäjoella, Turussa ja Oulussa.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti sekä kehittyä työssäsi. Oman esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen henkilö on tärkeä osa yhteistä tarinaamme.

Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvaa koulutusta sekä käytännön työn kautta hankittua vankkaa kiinteistöjen johtamisen kokemusta ja projektiosaamista. Olet sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä nautit työskentelystä tiimissä. Sinulla on hyvä suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta pääasiassa Suomen sisällä ja tehtävän hoito onnistuu, asuitpa missä päin Suomen tahansa.

Arvostamme kiinteistöjen omistajiin, rakentamiseen sekä kiinteistöhuoltoon liittyvien verkostojen tuntemusta, sekä kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta ja korjausrakentamisesta. Eduksesi katsomme toimialan erityispiirteiden tuntemuksen sekä ymmärryksen alan sopimusrakenteista.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anu Kallio, puh. 050 577 9210 9.10. klo: 15.30-17 ja 13.10. klo: 13.30-15.00.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.10.2020 tämän linkin kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi