Kiinteistöpäällikkö

HUS Tilakeskus
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 17.3.2021 Hae viimeistään 31.3.2021

Kiinteistöpäällikkö HUS Tilakeskus (210000NL)

HUS Tilakeskus hakee kiinteistöpäällikköä Helsingin sairaanhoitoalueelle toimipaikkana Helsinki, Meilahti, Paciuksenkatu 21.

Kiinteistöpäällikön tehtävänä on toimia omalla vastuualueellaan kiinteistöjen omistajan edustajana. Kiinteistöpäällikön päätehtävät ovat: tilojen käytön koordinointi, tilajärjestelyiden hoitaminen, rakennusinvestointien ja kunnossapidon ohjelmointi sekä tilaaminen, kiinteistöpalveluiden tilaaminen, energian kulutuksen seuranta ja energiatehokkuuden tavoitteiden määrittely sekä kiinteistöturvallisuus- ja ympäristöasioiden paikallinen kokonaisvastuu.

HUS Tilakeskuksen vastuulle kuuluvat Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän kiinteistöjen ja toimitilojen ylläpidon, kunnossapidon sekä rakennuttamisen tilaus, vuokraus ja hallinnointi, uudis- ja perusparannushankkeiden ohjelmointi, hankesuunnittelu ja valvonta sekä turvallisuus, energia- ja ympäristöasiat. HUS Tilakeskuksen liikevaihto v. 2020 oli 220 milj. euroa. HUSin neljän vuoden investointisuunnitelmassa on esitetty rakennusinvestointeihin n. 750 milj. euroa. HUS Tilakeskus on asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluksessa on 29 henkilöä ja toimitilojen kokonaismäärä noin 940 000 m2.

Uusintahaku, aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Hakukelpoisuus
Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Viran hoitaminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja. Kokemus julkisen sektorin toiminnasta ja perehtyneisyys sairaalatekniikkaan sekä ympäristö- ja energia-asioihin katsotaan eduksi. Hakijat voivat esittää palkkatoivomuksensa.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa HUS Tilakeskuksen kiinteistöhallinnon vastuualeen johtaja Timo Peltoniemi, puh. 040 5103783, timo.peltoniemi@hus.fi.

Hakuaika 17.3.2021 31.3.2021

Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työaika: Kokopäiväinen
Työvuoro: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 1.4.2021
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: TS

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi