Kiinteistöpäällikkö

Conficap Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 19.8.2021 Hae viimeistään 31.8.2021

Conficapin kiinteistöliiketoiminta sijoittaa kiinteistöihin ja kiinteistörahastoihin sekä kehittää aktiivisesti omistamiaan kiinteistöjä. Vuokrattavana on yhteensä lähes 120 000 m2 toimisto- ja logistiikkatilaa pääkaupunkiseudulla sekä muissa Suomen kasvavissa keskuksissa. Pitkäjänteinen ja aktiivinen liiketoiminta luo arvoa ja vakautta sekä konsernille että kiinteistöjen käyttäjille. 

Vahvistamme kiinteistöliiketoimintamme tiimiä ja haemme nyt

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan nimettyjen kiinteistöjen vuokrauksesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Sinulla on tulosvastuu Conficapin logistiikkakiinteistöistä, vastaat niiden budjetoinnista ja investointien suunnittelusta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä teknisen kiinteistöpäällikön kanssa ja yhdessä huolehditte asiakastyytyväisyydestä ja kehitätte asiakkuuksia. Olet aktiivisesti yhteydessä vuokralaisiin, palvelutuottajiin sekä muihin sidosryhmiin. Kuulut kuuden hengen kiinteistöliiketoiminnan tiimiin ja raportoit kiinteistöjohtajalle.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista kiinteistö- tai rakennusalan tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Sinulla on hyvät asiakkuuksien johtamisen taidot ja hallitset hyvin kiinteistöjen vuokraamisen ja sopimuksien tekemisen. Katsot asioita vahvasti teknis-taloudellisesta näkökulmasta, ja kiinteistöraportointi ja investointien suunnittelu on sinulle tuttua. Olet myyntihenkinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot, ja liikut mielelläsi asiakasrajapinnassa. Olet tavoite- ja ratkaisuhakuinen, tartut toimeen ja haluat saada asioita aikaiseksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän ja osaavien kollegoiden tuen sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä vakaata ja vahvaa tuottoa hakevassa perheyhtiössä. Pääset mukaan rakentamaan Conficapin kiinteistöliiketoiminnan tulevaisuutta ja tuomaan oman panoksesi toimintamme kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjohtaja Antti Pitkänen ma 23.8. klo 14-15, puh. 050 555 5611. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453 ja Irene Turakaiseen, puh. 020 746 9457. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 31.8.2021 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi