Kiinteistöpäällikkö

Haapajärven kaupunki
Sijainti Haapajärvi
Päivämäärät Julkaistu 13.1.2022 Hae viimeistään 3.2.2022

Kiinteistöpäällikkö johtaa kaupungin tilapalveluita sekä vastaa kaupungin omistamien ja käytössä olevien tilojen hallinnoimisesta, budjetoinnista, ylläpidosta ja korjauksista. Vastaat tehtävässäsi kiinteistöjen toimintavalmiudesta ja kiinteistöpalveluiden kehittämisestä. Kiinteistöpäällikkö on yksikkönsä esimies ja toimii vastuualuetta koskevien asioiden valmistelijana sekä tarvittaessa teknisen johtajan sijaisena.

Tilapalveluilla on hallinnoitavia tiloja yhteensä hiukan yli 50 000 m2. Korjaus- ja kunnossapitoinvestointeja tehdään vuosittain vajaalla miljoonalla eurolla. Lisäksi kaupungilla on lähivuosien investointiohjelmassa yli 20 milj.euron edestä uudisrakennushankkeita, mm. terveyskeskuksen laajennus, keskustan uusi alakoulu, liikuntasali, keskuskeittiö ja päiväkoti.

Arvostamme aktiivista, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa sekä taitoa toimia itsenäisesti ja päättäväisesti monimuotoisessa asiakaskentässä. Toivomme hakijoilta vahvaa kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta, budjetoinnista, rakentamisesta ja esimiestehtävistä.

Hankintalain tuntemus ja kokemus kilpailuttamisesta ovat merkittäviä etuja viran hoidossa. Töitäsi helpottamaan tarjoamme käyttöösi nykyaikaisen tietotekniikan ja ohjelmistot, joita ovat mm. Microsoft 365, Dynasty, Autocad, Granlund Manager ja Cloudia. Näiden hallitseminen kuuluu luonnollisesti osaamisalueeseesi. Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva insinöörin tutkinto tai rakennusmestarin koulutus ja riittävä kokemus alalta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Soveltuvuuskokeet voidaan järjestää tarvittaessa. Suppea turvallisuusselvitys on tehtävässä toimimisen edellytys. Viran hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Hakemukset toimitetaan 3.2.2022 klo 15.00 mennessä kuntarekry.fi -palvelun kautta (hakuavain 406404).

Lisätietoja: Vs. tekninen johtaja Jouni Laajala, p. 044-4456 147

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi