Kokeile kuukausi maksutta

Kiinteistöpäällikkö

Hyvinkään seurakunta
Sijainti Hyvinkää
Päivämäärät Julkaistu 3.3.2023 Hae viimeistään 19.3.2023

Hyvinkään seurakunta hakee

Kiinteistöpäällikköä

vakituiseen virkaan

Sykkiikö sydämesi kiinteistöille? Kiinnostavatko sinua kulttuurihistorialliset rakennukset ja niiden kunnossa pitäminen? Haluatko kehittää seurakunnan kiinteistöjä, jotta ne palvelevat entistä paremmin ja monipuolisemmin hyvinkääläisiä? Tunnetko rakentamishankkeiden kilpailutusprosessit kuin omat taskusi? Jos vastasit kyllä, niin hae meille kiinteistöpäälliköksi.

Hyvinkään seurakunnassa on noin 30 000 jäsentä ja työntekijöitä 130. Hyvinkää on noin 47 000 asukkaan elinvoimainen kaupunki Uudellamaalla. Hyvinkään seurakunnan maamerkkinä on kulttuurihistoriallisesti arvokas Hyvinkään kirkko.

VASTUUT

Hyvinkään seurakunnassa pääset johtamaan, suunnittelemaan ja kehittämään kiinteistötoimen kokonaisuutta sekä vastaamaan kiinteistöjen kunnossapidosta. Aluksi tulet toimimaan esihenkilönä kiinteistötoimen työnjohtajalle, myöhemmin koko kiinteistötoimen henkilöstölle, jonka henkilöstömäärä on 10. Lisäksi hyödynnetään ostopalveluita mm. siivoustoimessa. Esihenkilönäsi toimii talousjohtaja.

Seurakunta omistaa kolme kirkkoa ja kolme hautausmaata rakennuksineen, kolme seurakuntataloa, seurakuntakeskuksen, jossa myös kiinteistöpäällikön toimisto sijaitsee. Lisäksi seurakunta omistaa mm. Sääksin leirikeskuksen kirkasvetisen Sääksjärven rannalla, Herusten mökin sekä nuorisotalo Betanian ja Pappilan. Toimialueella liikkuessa tarvitset omaa autoa.

TEHTÄVÄT

Kiinteistöpäällikkönä tehtävänäsi on kiinteistötoimen toiminta- ja taloussuunnitelmien sekä toimintakertomuksien laatiminen ja seuranta, tehtäväalueen investointi- ja korjausesitysten valmistelu- ja esittelyvastuu hallintoelimille sekä hallinnollinen vastuu kiinteistöjen ja asuntojen korjaus- ja uudisrakennushakkeista. Toimit myös seurakunnan asiantuntijana rakennushankkeissa sekä Hyvinkään seurakunnan valmiuspäällikkönä. Yhteistyöverkostosi on kattava, työtä teet yhdessä paitsi seurakunnan eri työalojen myös laajan yhteistyöverkoston kanssa.

OSAAMINEN
  • Virkaan vaaditaan ammattikorkeakoulu- tai aikaisempi opistoasteen tutkinto
  • Kiinteistötoimea koskevan lainsäädännön ja viranomaismääräysten tuntemus
  • Ammatilliset tiedot suunnittelu- rakennuttamis- ja hankintaprosesseista
  • Työskentelytavoiltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä yhteistyökykyinen
  • Koet työn seurakunnan palveluksessa merkityksellisenä
  • Työkokemusta sinulle on kertynyt vastaavista tehtävistä jo usean vuoden ajan.

Arvostamme johtamiskokemusta sekä työkokemusta kiinteistöpäällikön tehtävissä ja seurakunnan toiminnan ja hallinnon tuntemusta, vahvoja työyhteisö- ja esihenkilötaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista esitystaitoa ja ajantasaisia ICT-taitoja.

Hyvinkään seurakunnan henkilöstöllä on käytössään Mehiläisen laaja työterveyshuolto, oma lounasravintola sekä työhyvinvointiasi tukevat Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit tai hierontaetu.

PALKKAUS

Tehtäväkohtainen palkka on KirVESTES:n vaativuusryhmän 603 mukaisesti 3 867,06-4 411,06 €/kk työkokemuksesta riippuen. Tavoitteiden toteutuessa on lisäksi mahdollista saada suorituslisää.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valittavan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

HAKEMINEN

Tehtävään haetaan KirkkoRekry-järjestelmän kautta  täältä >>

Hakuaika päättyy 19.3.2023.

Haastattelut järjestetään 23.-24.3.2023 ja valinnassa voidaan käyttää apuna henkilöarviointia. Virka tulee ottaa vastaan 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Miia Murole, miia.murole@evl.fi, puh. 040 805 0220.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat