Kokeile kuukausi maksutta

Kiinteistöpäällikkö

Sipoon seurakuntayhtymä
Sijainti Sipoo
Päivämäärät Julkaistu 23.11.2023 Hae viimeistään 8.12.2023

Sipoon seurakuntayhtymässä on avoinna,

KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖN VIRKA

Etsimme joukkoomme innostunutta ja asiantuntevaa henkilöä kiinteistöpäälliköksi huolehtimaan seurakuntayhtymän arvokkaista kiinteistöistä ja hautausmaasta.

Kiinteistöpäällikön tehtävä on johtaa, valvoa ja kehittää kiinteistö- ja hautaustoimen kokonaisuutta. Kiinteistöpäällikkö vastaa kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja rakennuttamisesta. Lisäksi hän huolehtii pitkäntähtäimen suunnittelusta ja korjaustarpeiden ennakoinnista, sekä toimii kiinteistö- ja hautaustoimen henkilöstön esimiehenä. Tehtävään kuuluu myös oman toimialan asioiden valmistelu ja esittely yhteiselle kirkkoneuvostolle.

Viran hakijalta edellytetään rakennusalan soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai opistoasteen tutkintoa sekä riittävää käytännön kokemusta alan tehtävistä. Lisäksi edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvä ja toisen tyydyttävä taito. Eduksi katsotaan kokemus esimiestehtävistä, hyvä kirjallinen asioiden esittelytaito ja hyvät sosiaaliset taidot. Virkaan valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus on Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 602 mukainen (yhteensä 3 622 – 4 363 euroa) (sisältää kokemuslisän työkokemuksen perusteella). Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Kiinteistöpäällikön virka täytetään 1.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV on toimitettava perjantaihin 8.12.2023 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteella johanna.k.hirvonen@evl.fi tai postitse osoitteella: Sipoon seurakuntayhtymä, Yhteinen kirkkoneuvosto, Kiinteistöpäällikön virka, Iso Kylätie 1, 04130 SIPOO.  Rekrytointiin sisältyy henkilöarviointi. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Johanna Hirvonen, p. 050 566 3681.

www.sipoonsuomalainenseurakunta.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat