Kiinteistöpäällikkö ja LVI-insinööri

Päivämäärät Julkaistu 1.11.2019 Hae viimeistään 12.11.2019

Etsimme osaavaan ja innostuneeseen työyhteisöömme Lahden Tilakeskukseen motivoituneita talotekniikan ammattilaisia oppimaan ja kehittymään monipuolisiksi talotekniikan ylläpidon ja rakennuttamisen osaajiksi:

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Kiinteistöpäällikkönä pääset kehittämään kiinteistöjen ylläpitoa kokonaisuutena. Vastuullesi kuuluu kiinteistökannan ylläpidon järjestäminen ja tarvittavien kiinteistö- ja käyttäjäpalveluiden hankinnat. Saat johtaa kunnossapidon ohjelmointia sekä koordinoida ylläpidon tilaajatoimintaa ja valvontaa. Lisäksi kiinteistöpäällikkönä johdat kaupungin sisäilmaryhmää ja vastaat kiinteistöjen energiajohtamisesta sekä toimit kaupungin energiatehokkuussopimuksen vastuuhenkilönä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on rakennusalan korkeakoulututkinto sekä monipuolinen kokemus rakennus- tai kiinteistöalan tehtävistä. Edellytämme uudelta kiinteistöpäälliköltä aiempaa kokemusta esimiestyöstä, projektinjohtamisesta tai tiiminvetäjänä toimimisesta.

Hae kiinteistöpäälliköksi viimeistään 13.11.2019 klo 15.00 alla olevan linkin kautta.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kiinteistopaallikko-252862/

LVI-INSINÖÖRIÄ

Tilakeskuksessa LVI-insinöörit vastaavat investointihankkeiden LVIA-rakennuttamis- ja valvontatehtävistä sekä LVIA-suunnittelun ohjauksesta. Lisäksi heidän vastuualueeseen kuuluu taloteknisten järjestelmien ylläpidon koordinointi sekä osallistuminen kiinteistökannan talotekniikan kehittämistyöhön. Tehtävien painotuksessa huomioidaan valittavan henkilön osaaminen ja kokemus.

Haettavana on kaksi LVI-insinöörin tehtävää. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään teknisessä oppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu LVI-insinöörin tutkinto sekä riittävä kokemus ja osaaminen LVIA-tekniikasta. Valinnassa huomioidaan myös vastavalmistuneet henkilöt. Työnantaja on valmis tarjoamaan lisäkoulutusta tehtävään tarvittavilta osin.

Hae LVI-insinööriksi viimeistään 12.11.2019 klo 15.00 alla olevan linkin kautta.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lvi-insinoori-247653/

Lahden Tilakeskus on kunnallinen taseyksikkö, jonka tehtävänä on huolehtia kaupungin omistamasta toimitilakannasta sekä järjestää kaupunkiorganisaatiolle toimitilat ja niihin sovitut kiinteistöpalvelut. Hallinnassamme on yhteensä noin 500 000 m2 toimitilaa ja liikevaihto on noin 66 milj. euroa. Organisaatiossamme on 47 kiinteistöhallinnon, rakennuttamisen ja ylläpitopalveluiden ammattilaista

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi