Kiinteistöpäällikkö, Rakennuttajainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 17.8.2018 Hae viimeistään 26.8.2018

PAINAVIA KIINTEISTÖALAN PAIKKOJA ENERGYVAASA-EKOSYSTEEMIN YTIMESSÄ
Vaasa Parks etsii toimintansa kehittyessä ja kasvaessa:

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ
Vastaat Futura I-IV-kiinteistöjen ylläpitoon, korjauksiin ja tekniseen kehittämi­seen sekä tilamuutoksiin liittyvistä asioista. Osallistut myös teknologiakeskus­talojen palveluympäristön kehittämiseen ja toimit tiiviisti yhteistyössä palvelun­tuottajien kanssa.

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla rakennusinsinöörin tai Dl:n koulutus, tai muu tekninen koulutus sekä sopiva työkokemus. Talotekniikan tuntemukses­ta on sinulle hyötyä.

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ
Toimit uusien toimitilahankkeiden rakennuttamistehtävissä aina suunnitteluvaihees­ta takuuajan tehtävien hoitoon saakka. Sinulle kuuluu myös konsernin sekä yhteistyö­kumppaneiden hallussa olevien kiinteistöjen rakennuttamistehtäviä. Vastaat rakennus­hankkeiden läpiviennistä aluksi yhteistyössä tiimin kanssa ja myöhemmin itsenäisesti.

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla rakennusinsinöörin tai Dl:n koulutus sekä tehtävään sopivaa kokemusta. RAP-tutkinto katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa Päivi Ekholm, 040 524 5554, paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä hakemuksesi 26.8.2018 mennessä: www.wasatalent.fi/vacancy

Vaasa•Parks
– Building Growth-

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi