Kokeile kuukausi maksutta

Kokeneita LVI-työnjohtajia

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 22.3.2022 Hae viimeistään 3.4.2022

Haemme kokeineita LVI-työnjohtajia talotekniikkaurakointiin pääkaupunkiseudulle

Kanssamme pääset mukaan moniin pääkaupunkiseudun mielenkiintoisimmista hankkeista; Rakennamme esimerkiksi Telakkarantaan ainutlaatuista asuin- ja työskentelyympäristöä.

Tehtävässäsi vastaat nimetyistä LVI-urakoista asuin- ja toimitilakohteilla (uudis ja saneeraus). Tavoitteesi on, että LVI-työt tulevat tehdyksi ajallaan, laadukkaasti ja kannattavasti, unohtamatta meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, ovat huomioituna kaikessa mitä teemme. Toimit asentajien esihenkilönä ja huolehdit, että tiimilläsi on edellytykset onnistua. Tehtävääsi sisältyy myös teknistä asiantuntijuutta vaativia tehtäviä, kuten toteutusvaihtoehtojen vertailua ja valintoja sekä hankintoja. Teet tiivistä yhteistyötä projektien muiden osapuolten kanssa, ja osallistut aktiivisesti muun muassa työmaa- ja urakoitsijakokouksiin.

Monipuolisten ja vastuullisten tehtävien lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja kehittää toimintaamme; Toteutamme hankkeita sekä omana tuotantona että projektinjohtourakointina niin Skanskan omaperustaisille kohteille kuin ulkoisillekin asiakkaille. Tässä tehtävässä työskentelet oman urakoinnin parissa. Omaperustaisissa asuin- ja toimitilahankkeissa pääset myös vaikuttamaan suunnitteluratkaisuihin ja tuotevalintoihin. Sovimme ensimmäisestä kohteestasi erikseen ja tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Osastopäällikkö Rami Seppänen (p. 050 522 5299, rami.seppanen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

 

Mitä toivomme sinulta?

  • vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri)
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Katsomme vaativien kohteiden KVV-pätevyydet eduksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi