Kokenut laskentainsinööri (Turku, Tampere tai Pori)

Skanska
Sijainti Pori, Tampere, Turku
Päivämäärät Julkaistu 19.3.2021 Hae viimeistään 28.3.2021

 

Haemme kokenutta laskentainsinööriä Länsi-Suomen alueyksikölle Turkuun, Tampereelle tai Poriin

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi luontoa syleileviä koteja yli 3000 asukkaalle Tampereen Härmälänrantaan, Pyhäjärven rantamaisemiin. Turussa rakennamme monikäyttöisen Aurum -rakennuksen Turun yliopistokampukselle ja Porin alueella Olkiluotoon käytetyn ydinpolttoaineen kapselointilaitoksen.

Mitä pääset tekemään?

Laskentainsinöörinä osallistut erilaisten asuin- ja toimitilarakennushankkeiden tarjoustoimintaan laskemalla itsenäisesti vaativiakin kohteita. Perehdyt syvällisesti tarjottavan kohteen suunnitelmiin ja tunnistat niiden pohjalta keskeiset laskettavat asiat, kohteen erityisvaatimukset ja riskit. Tuotat määräluetteloita, kustannusarvioita, laskentamuistioita ja riskianalyysejä tuotannon tarpeisiin. Laadit ennakkotarjouspyyntöjä ja vertailet sekä analysoit tarjouksia. Varmistat laskettujen tuotantokustannusten oikeellisuuden ja sisällön. Keräät ja ylläpidät kustannustietoutta ja riskirekisteriä.

Tyypillisesti lasket itsenäisesti yhtä urakkatarjousta kerrallaan, mutta tilanteesta ja hankkeen koosta riippuen voit työskennellä yhdessä myös muun laskentatiimin kanssa. Teet yhteistyötä myös muiden toimintojen, kuten hankinnan ja projektikehityksen, kanssa. Hyödynnät erilaisia työkaluja, kuten Bluebeamia, tietomalleja (BIM) ja Exceliä. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Työskentelet osana Länsi-Suomen laskentatiimiä ja voitkin valita haluatko työskennellä Turussa, Tampereella vai Porissa. Työ vaatii ajoittaista matkustamista Länsi-Suomen alueella. Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteesi alussa saat kattavan perehdytyksen.

Mitä toivomme sinulta?

  • vähintään viiden vuoden kokemusta laskentainsinöörin tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari, -insinööri tai DI)
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä valmiutta oppia ja hyödyntää erilaisia järjestelmiä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana huipputiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 28.3.2021 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. Laskentapäällikkö Soile Hintukainen (p. 040 8378781, soile.hintukainen@skanska.fi) ja aluejohtaja Jussi Ranne (p. 040 560 1356, jussi.ranne@skanska.fi) antavat mielellään lisätietoja tehtävästä, tiimistä ja yrityksestä. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: laskenta, kustannuslaskenta, määrälaskenta, tietomalli, BIM, insinööri, rakennusinsinööri, laskija

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi