Kokenut rakennesuunnittelija / korjausrakentamisen asiantuntija projektinveto- ja suunnittelutehtäviin.

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 8.6.2020 Hae viimeistään 28.8.2020

Haemme kokenutta rakennesuunnittelijaa / korjausrakentamisen asiantuntijaa projektinveto- ja suunnittelutehtäviin.

Suunnittelemme kiinteistöalan ammattilaisille ja taloyhtiöille pitkäikäisiä, laadukkaita ja energiatehokkaita rakennuksia. Palvelumme perustuvat vahvaan osaamiseen rakennetekniikassa, korjausrakentamisessa, rakennusfysiikassa sekä sisäilmatekniikassa.

Teemme yksityiskohtaisia ja tarkkoja suunnitelmia. Huolella tehdyt suunnitelmat ohjaavat työmaata paremmin, jolloin urakoitsijan ei tarvitse arvailla toivottua lopputulosta. Näin työmaatoteutus on laadukkaampaa, yhteistyö helpompaa ja puutteisiin pystytään vaikuttamaan entistä paremmin. Tarjoamme upeita historiallisia kohteita työpöydälle.

Meillä et ole pisara meressä vaan ihminen, johon olemme valmiita satsaamaan. Panostamme koulutukseesi ja tuemme sinua projekteissasi. Autamme sinua kehittymään monipuoliseksi alan ammattilaiseksi, joka osaamisellaan tukee muita hankeosapuolia. Käytettävissäsi on kaikki nykyaikaiset suunnittelu- ja mallinnusohjelmat ja tekniikat.

Tehtäväsi:

Toimenkuvasi voimme räätälöidä juuri sinulle sopivaksi toiveidesi, osaamisesi ja työkokemuksesi mukaan. Voimme tarjota sinulle työtä vakituisesti tai projektiluontoisesti, tilanteestasi riippuen.

Haluamme, että sinulla on alan koulutus ja vähintään 3 vuoden työkokemus alalta. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen sekä reilu ja rento työkaveri.

Tutustu yritykseemme lisää ja katso muut avoimet työpaikkamme tästä

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi