Kokenut työmaapäällikkö laitosrakentamiseen

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 9.10.2020 Hae viimeistään 25.10.2020

Haemme kokeneita työmaapäälliköitä laitosrakentamisyksikköömme Etelä-Suomeen

Miksi meille?
Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Ammattitaitoiset tiimimme rakentavat ja saneeraavat puhdas- ja jätevesilaitoksia sekä monimuotoisia teollisuuden paikallavalukohteita, kuten voima- ja parkkilaitoksia.

Mitä pääset tekemään?
Työmaapäällikkönä ohjaat uudisrakennus- tai saneeraustöitä teollisuus- ja vesilaitoskohteilla. Vastuullasi on muun muassa projektin yleisaikataulu ja tehtäväsuunnittelu, urakkalaskelmat tai hankinnat. Huolehdit osaltasi että, työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Varmistat, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Tämän lisäksi voimme tarkentaa tehtävänkuvaa osaamisesi ja taustasi perusteella.

Kohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Suomessa, minkä lisäksi työ voi edellyttää ajoittaista matkustamista Suomessa. Paikallavalurakentaminen on usein keskeisessä roolissa monipuolisilla hankkeillamme. Arki työmailla on usein hektistä ja vaatii sinulta paineensietokykyä, mitä erinomainen tiimihenkemme tasapainottaa. Osana tiimiämme saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä vaihtelevien hankkeiden parissa.

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri tai -mestari)
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • valmiuksia toimia erinomaisena esimiehenä
  • tiimityöskentelytaitoja
  • riittävää englannin kielen taitoa ja tietoteknistä osaamista
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Työmaapäälliköltä edellytämme vankkaa kokemusta paikallavalurakentamisesta. Eduksesi katsotaan pätevyyttä betonirakentamiseen.

Haluatko tehdä tulosta osana yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 25.10.2020 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. Yksikön johtaja Markku Ihamäki (p. 0400 221 898, markku.ihamaki@skanska.fi) ja rakennuspäällikkö Pekka Koponen (p. 0400 595 303, pekka.koponen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!construction, building, site management, engineering

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi