Kokeile kuukausi maksutta

Konevuokraamon työnjohtaja

Skanska
Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 16.2.2022 Hae viimeistään 13.3.2022

Haemme Konevuokraukselle toimipisteen työnjohtajaa Jyväskylään

Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Toimipisteen työnjohtajana suunnittelet ja järjestät Jyväskylän konevuokraamon työt. Vastuullasi on toimipisteen kaluston hallinta ja kunnossapito sekä niihin liittyvä asiakaspalvelu. Toimit toimipisteen työntekijöiden operatiivisena esihenkilönä ja varmistat, että tiimillä on edellytykset tehdä työnsä hyvin. Aikataulutat ja teet tehtäväsuunnitelmat sen perusteella, mitä asiakkaan kanssa on sovittu. Huolehdit yhdessä toimipisteen esihenkilön kanssa, että kalusto siirretään ja asennetaan tilauksen mukaisesti. Pidät asiakkaan työnjohtoon yhteyttä sen koordinoimiseksi, että asennustyöt ovat huomioituna työmaan toiminnassa ja tarvittaessa osallistut asennustöihin ja vikakorjauksiin.

Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Vastuullasi on myös huolehtia omalta osaltasi meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toimipisteen esihenkilö Sasu Hannunen (p. 046 923 0611, sasu.hannunen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta ja riittävää teknistä valmiutta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa jättää hakemuksesi mahdollisimman pian.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi