Korjausneuvoja

Päivämäärät Julkaistu 24.10.2018 Hae viimeistään 18.11.2018

Hengitysliiton sisäilma- ja korjausneuvonta neuvoo sisäilmaongelmiin, rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvissä asioissa. Korjausneuvojamme pitävät myös oppitunteja ja luentoja esimerkiksi hengitysyhdistysten ja yhteistyökumppaneiden tilaisuuksissa.

Tehtäviäsi ovat muun muassa korjausneuvojan tehtävät, osallistuminen järjestötyöhön ja vaikuttaminen valtakunnallisesti hyvän sisäilman puolesta

Edellytämme sinulta insinöörin tai rakennusmestarin tutkintoa rakennusalalta, kykyä sekä itsenäiseen että ryhmässä työskentelyyn, sujuvaa suullista ja kirjallista esitystaitoa ja esiintymis- ja viestintätaitoja. Eduksi katsotaan kokemus käytännön korjausrakentamisesta.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työn monipuolisessa työyhteisössä ja –ympäristössä, mahdollisuuden kehittyä sisäilma-alan huippuosaajaksi ja mahdollisuuden kouluttautua rakennusterveysasiantuntijaksi

Toimipaikkasi on Oulussa. Tehtävä edellyttää matkustamista ja sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä. Noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta ja hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Olemme nikotiiniton työpaikka.

Lisätietoja antaa sisäilma- ja korjausneuvonnan päällikkö Timo Kujala, p. 040 733 6702, 30.10., 5.11. ja 7.11. klo 12–16.

Lähetä sähköinen hakemuksesi viimeistään 18.11.2018 klo 15 osoitteeseen rekry(a)hengitysliitto.fi. 

Hengitysliitto on sosiaali- ja terveysalan järjestö, jonka tehtävänä on edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää, jotta meidän kaikkien olisi helpompi hengittää. Liittoon kuuluu 86 yhdistystä ja noin 27 000 jäsentä.

Hengitysliiton sisäilma- ja korjausneuvonnan tehtävä on antaa tietoa ja neuvoa kansalaisten kotien sisäilmaan liittyvistä asioista. Lue lisää verkosta: www.hengitysliitto.fi/sisailma.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi