Kokeile kuukausi maksutta

Koulutusasiantuntija

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 8.2.2024 Hae viimeistään 23.2.2024

Etsimme nyt joukkoomme aikuiskoulutuksen kehittämisestä innostunutta rakennusalan ja osaamisen ammattilaista suunnittelemaan, koordinoimaan ja toteuttamaan koulutuksia.  

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta, hyviä organisointi- ja tiimityötaitoja, vahvaa kehittämisotetta sekä ajanmukaista tietotekniikkaosaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja rakennusalan työkokemusta.

Toivomme, että sinulla on hyvät viestintätaidot ja ratkaisukeskeinen palveluasenne. Laajat verkostot, ammatillisen koulutuksen tutkintojärjestelmän tunteminen, opettajan pätevyys sekä kokemus teknologian hyödyntämisestä opetuksessa edesauttavat tehtävän hoitamista.

Tarjoamme vastuullisen tehtävän rakennusteollisuuden ammattilaisten kehittämisen parissa, asiantuntijaorganisaation tuen, hyvät työsuhde-edut ja kattavan työterveyshuollon. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet ja viihtyisä toimisto Helsingin keskustassa. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Hae tehtävää ja täytä hakulomake 23.2.2024 mennessä täältä >Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse apulaisrehtori Anni Autere-Kestiltä, anni.autere-kesti@rateko.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat