Kokeile kuukausi maksutta

Koulutusasiantuntija

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 10.10.2022 Hae viimeistään 6.11.2022

KOULUTUSASIANTUNTIJAKSI RATEKOON

Etsimme joukkoomme rakennusalan ja aikuiskoulutuksen kehittämisestä innostunutta rakennusalan ammattilaista suunnittelemaan ja koordinoimaan koulutuksia.

Työssäsi pidät kaikki koulutukseen liittyvät langat käsissäsi budjetista raportointiin ja vastaat suunnittelusta, tuottamisesta ja hallinnoinnista. Työhösi kuuluu lisäksi asiakas- ja kouluttajasuhteiden luomista ja ylläpitoa, opiskelijoiden ohjausta, arviointiin osallistumista ja oppilaitosyhteistyötä. Osallistut myös kehittämishankkeisiin. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen tiimi ja työyhteisö.

Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä organisointi-, koordinointi- ja tiimityöskentelytaitoja sekä ajanmukaista tietotekniikkaosaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan opisto- tai korkeakoulututkintoa ja työkokemusta. Koulutusalan ja kehittämisen osaaminen edesauttaa tehtävässä menestymistä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän rakennusteollisuuden ammattilaisten osaamisen kehittämisen parissa, asiantuntijaorganisaation tuen, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Meillä pääset kehittymään ja oppimaan rakennusalasta, pedagogiikasta ja teknologian hyödyntämisestä opetuksessa. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet ja viihtyisä toimisto Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä rekrytointiyritys Experiksen kanssa. Lähetä cv:si ja palkkatoiveesi www.experis.fi viimeistään 6.11. mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat Experiksen rekrytointikonsultit: Henrik Grönqvist, henri.gronqvist@fi.experis.com puh. 050 369 9464 ja Liisa Jenkins liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.