Kokeile kuukausi maksutta

Kunnallistekniikan rakennuttajainsinööri

Pirkkalan kunta
Sijainti Pirkkala
Päivämäärät Julkaistu 29.1.2024 Hae viimeistään 16.2.2024

Etsimme nyt yhdyskuntatekniikan ja aluepalveluiden tulosalueelle kunnallistekniikan rakennuttajainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen 1.4.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kunnallistekniikan rakennuttajainsinöörinä työtehtäviisi kuuluu mm. infrarakennushankkeiden valmistelu- ja suunnitteluttamistehtäviä, rakennuttaminen ja työmaavalvonta sekä hankkeisiin liittyvä projektinhallinta ja kustannusseuranta. Työpisteesi sijaitsee Suupan toimipisteessä.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme työkokemusta infrarakentamisesta ja rakennuttamisesta, oma-aloitteisuutta, projektinhallintataitoja sekä monipuolista yhdyskuntatekniikan osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi soveltuva tutkinto.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika on 36 tuntia 15minuuttia/ viikko. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset pyydetään esittämään haastatteluvaiheessa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tiedustelut: Yhdyskuntatekniikan päällikkö Antti Reinikka, puhelin; 040 133 5603, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Hakuaika päättyy 16.2.2024 klo 15:00

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat