Kokeile kuukausi maksutta

Kunnossapitotyöpäällikkö

Janakkalan kunta
Sijainti Janakkala
Päivämäärät Julkaistu 23.3.2022 Hae viimeistään 11.4.2022

Tervetuloa

KUNNOSSAPITOTYÖPÄÄLLIKÖKSI

Janakkalan tila- ja aluepalvelut vastaavat kunnan talon- ja infrarakennushankkeista, kiinteistö- ja aluehoidosta. Yksikössä työskentelee reilut 30 henkilöä eri tehtävissä. Tilapalveluiden toimihenkilöitä on 14 henkeä hoitamassa talon – ja kadunrakentamisen hankkeita.

Pitkäaikaisen työntekijämme jäädessä eläkkeelle, etsimme sopivaa henkilöä kunnossapitotyöpäällikön virkaan 2.5.2022 alkaen, vastaamaan kunnan aluepalveluista.

Olisitko se Sinä?

Kunnossapitotyöpäällikkö työskentelee Janakkalan kunnan tila- ja aluepalveluissa aluepalveluista vastaavana virkamiehenä.

Kunnossapitotyöpäällikön viran tehtäviin kuuluu mm. katu- ja viheralueiden, sekä kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapitoon liittyvät hankinnat, sopimukset, työnjohto ja valvonta.

Oleellinen vastuualue on myös kunnossapitopäällystysten suunnittelu, aikatauluttaminen ja toteuttaminen.

Työhön kuuluu aluepalveluiden työntekijöiden esimiestehtävät, oman vastuualueen kehittäminen, budjetin valvonta ja laskujen käsittely.

Muita tehtäviä ovat mm. leikki- ja urheilupaikkojen kunnossapito, vastuu aluepalveluiden koneista, kalustosta ja autoista, erityisalueiden kunnossapito, yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa ja kunnan alueelle hylättyjen ajoneuvojen hävittäminen.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja osaavien esimiesten ja työkavereiden tuen. Toimistomme sijaitsee Turengissa, mutta liikkuva työ kuljettaa ympäri Janakkalaa.

Palkkaus: TS:n mukainen. Tehtäväkohtainen palkka on 3260€/kk, lisäksi maksetaan ammattialalisää, joka on 4% 3 vuoden työkokemuksella ja 8% 5 vuoden työkokemuksella. Työkokemukseen luetaan kaikki viran hoitamiseen hyödyksi luettava työkokemus. Myöhemmin on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen lisään, jonka suuruus on max. 8% tehtäväkohtaisesta palkasta tai 300€. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään 13.4. Mahdollisesti haastatteluja pidetään jo hakuaikana.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Janakkalan kunta suosii anonyymiä rekrytointia.

Työ vaatii sujuakseen aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä ystävällistä ja ripeää työotetta. On ehdottoman tärkeää, että hallitset myös yksityiskohdat ja olet yhteistyökykyinen, sillä hankkeet toteutetaan yhteistyössä ison verkoston kanssa.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva teknisen alan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto tai aiempi teknillisen koulun teknikkotason tutkinto ja toimialaan soveltuvaa työkokemusta.
Monipuoliset ICT-taidot, kokemus kunta-alan tehtävistä, esimiestehtävistä ja halu oppia uutta katsotaan eduksi.

Virkaan valittu perehdytetään ja koulutetaan tehtävään, joten jätä rohkeasti hakemuksesi. Uusi henkilö työskentelee noin kuukauden nykyisen kunnossapitotyöpäällikön kanssa ennen hänen eläköitymistään.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Lisätietoja: kiinteistöpäällikkö Esa Heikkinen, puh. (03) 680 1320

Lähetä sähköinen hakemus palkkatoivomuksineen Kuntarekry.fi -palvelun kautta 11.4.2022 klo 9.00 mennessä, täältä > löytyvästä linkistä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi