Kokeile kuukausi maksutta

Kunnossapitotyöpäällikkö

Janakkalan kunta
Sijainti Janakkala
Päivämäärät Julkaistu 7.2.2022 Hae viimeistään 21.2.2022

Tervetuloa

KUNNOSSAPITOTYÖPÄÄLLIKÖKSI

Janakkalan tila- ja aluepalvelut vastaavat kunnan talon- ja infrarakennushankkeista, kiinteistö- ja aluehoidosta. Yksikössä työskentelee reilut 30 henkilöä eri tehtävissä. Tilapalveluiden toimihenkilöitä on 14 henkeä hoitamassa talon – ja kadunrakentamisen hankkeita.

Etsimme ammattilaista kunnossapitotyöpäällikön virkaan 2.5.2022 alkaen, vastaamaan kunnan aluepalveluista.

Olisitko se Sinä?

Kunnossapitotyöpäällikkö työskentelee Janakkalan kunnan tila- ja aluepalveluissa aluepalveluista vastaavana virkamiehenä.

Kunnossapitotyöpäällikön viran tehtäviin kuuluu mm. katu- ja viheralueiden, sekä kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapitoon liittyvät hankinnat, sopimukset, työnjohto ja valvonta.

Oleellinen vastuualue on myös kunnossapitopäällystysten suunnittelu, aikatauluttaminen ja toteuttaminen.

Työhön kuuluu aluepalveluiden työntekijöiden esimiestehtävät, oman vastuualueen kehittäminen, budjetin valvonta ja laskujen käsittely.

Muita tehtäviä ovat mm. leikki- ja urheilupaikkojen kunnossapito, vastuu aluepalveluiden koneista, kalustosta ja autoista, erityisalueiden kunnossapito, yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa ja kunnan alueelle hylättyjen ajoneuvojen hävittäminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, osaavien esimiesten ja työkavereiden tuen. Toimistomme sijaitsee Turengissa, mutta liikkuva työ kuljettaa ympäri Janakkalaa.

Työ vaatii sujuakseen aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä ystävällistä ja ripeää työotetta. On ehdottoman tärkeää, että hallitset myös yksityiskohdat ja olet yhteistyökykyinen, sillä hankkeet toteutetaan yhteistyössä ison verkoston kanssa.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva teknisen alan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto tai aiempi teknillisen koulun teknikkotason tutkinto, riittävä toimialan työkokemus (5v.), sekä kokemusta esimiestehtävistä. Monipuoliset ICT-taidot, kokemus kunta-alan tehtävistä ja halu oppia uutta katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palkkaus: TS:n mukainen. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään viikolla 11.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Janakkalan kunta suosii anonyymiä rekrytointia.

Lisätietoja: kiinteistöpäällikkö Esa Heikkinen, puh. (03) 680 1320

Lähetä sähköinen hakemus palkkatoivomuksineen Kuntarekry.fi -palvelun kautta 21.2.2022 klo 23.59 mennessä, täältä > löytyvästä linkistä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi