Kokeile kuukausi maksutta

Kuntatekniikan suunnittelija, infra tietomallinnus

Keravan kaupunki
Sijainti Kerava
Päivämäärät Julkaistu 23.8.2023 Hae viimeistään 12.9.2023

Haemme osaavaan joukkoomme infran tietomallinnuksesta innostunutta ja osaavaa kuntatekniikan suunnittelijaa.

Meillä pääset kehittämään tietomallipohjaista kadun ja vesihuollon suunnittelua aina kaavoitushankkeista yksityiskohtaiseen rakennussuunnitteluun saakka, toimimaan suunnitteluyksikön tietomallikoordinaattorina sekä tekemään itse tietomallipohjaista suunnittelua Novapoint- ja AutoCAD -suunnitteluohjelmistojen avulla.

Tarjoamme sinulle pienestä, ketterästä ja kehitysmyönteisestä kaupungista paraatipaikan tietomallipohjaisen suunnitteluprosessin kehitystyöhön, hyvät koulutus- ja ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet sekä mukavan työilmapiirin. Tulet osaksi meidän seitsemän hengen suunnitteluyksikköä, jossa puhallamme yhteen hiileen ja teemme muillakin suunnittelun osa-alueilla jatkuvaa kehitystyötä. Keravan kaupungilla on käytössä osittainen etätyömahdollisuus.

Näin onnistut tehtävässä:

  • Olet suorittanut tietomallikoordinaattorin koulutuksen tai olet halukas käymään koulutuksen työn yhteydessä ja hyödyntämään osaamistasi Keravan kaupungilla
  • Sinulla on useamman vuoden kokemus katusuunnitelmien ja kadun rakennussuunnitelmien laadinnasta ja/tai vesihuoltoverkostojen yksityiskohtaisesta suunnittelusta.
  • Omaat hyvän kokemuksen tietomallipohjaisesta suunnittelusta sekä näkemystä sen kehitystyöstä.
  • Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen sekä innostunut infra-alasta. Haluat jakaa osaamistasi työtovereidesi kanssa.
  • Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
  • Sinulla on hyvät taidot mm. AutoCAD- ja Novapoint- suunnitteluohjelmistojen, Teams:in sekä yleisimpien tekstinkäsittelyohjelmistojen käytössä.
  • Katsomme eduksi kokemuksen kunnan päätöksenteosta sekä Cloudia kilpailutus- ja sopimus -ohjelmistojen käytöstä.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät TS Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 3587€. Lisäksi maksetaan ammattialalisää (TS), joka on 3 vuoden alan työkokmuksen jälkeen 4 % ja 5 vuoden jälkeen 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Tietomallikoordinaattori-koulutuksen käyneen ja kokeneen henkilön palkkaa on mahdollista korottaa vielä erillisen sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Infran suunnittelupäällikkö Mariika Lehto (mariika.lehto@kerava.fi), p. 040-318 2086.

Hakuaika päättyy  12.9.2023 klo 23:59

Lue lisää ja hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat