Kuntotutkijoita

IdeaStructura Oy
Sijainti Helsinki, Kokkola, Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 21.1.2022 Hae viimeistään 31.1.2022

Haemme KUNTOTUTKIJOITA Helsinkiin, Kuopioon Kokkolaan

Kiinnostaako monipuolinen asiantuntijatyö kannustavassa työyhteisössä? Tule rakentamaan kanssamme suomalaista tulevaisuutta!

Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Yksilön ja yhteisön kehittyminen on meille tärkeää, joten pääset vaikuttamaan itse työsi sisältöön. Työtehtävät ovat monipuolisia ja saat tueksesi vahvan asiantuntijaverkoston. Huomioimme aina asiantuntijuuttasi tukevat koulutustarpeet ja kannustamme niihin.Teemme laadukkaita rakennusterveys- ja tutkimuspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Tutkimme ja selvitämme vaativimmatkin sisäilmaongelmat tehokkaasti ammattitaidolla. Kuntotutkimuspalveluihimme kuuluvat kattavasti erilaiset rakenne-, sisäilma- ja kosteustekniset kuntotutkimukset sekä haitta-ainetutkimukset. Yrityksemme toiminta kattaa koko Suomen, nyt haemme kuntotutkijoita Helsingin ja Kuopion toimistoillemme.

Toivomme Sinulta vähintään kahden vuoden työkokemusta kuntotutkimuksiin liittyvistä tehtävistä sekä rakennusalan koulutusta (DI, ins. (AMK), RI).  Meillä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, suomen kielen kirjallista osaamista sekä valmiutta omien projektien läpivientiin. Toivomme Sinulta halua kehittyä omassa työssäsi ja osallistumista koko toiminnan kehittämiseen. Me tarjoamme tuen ja avun onnistumisellesi.

Työt alkavat sopimuksen ja toiveiden mukaan. Katso lisää meistä ja hankkeistamme ja hae: https://www.ideastructura.com/toihin/

Hae viimeistään 31.1.2022

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi