Kokeile kuukausi maksutta

Kustannusasiantuntija

A-Insinöörit
Sijainti Rovaniemi
Päivämäärät Julkaistu 1.9.2023 Hae viimeistään 20.9.2023

Kustannusasiantuntija

Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon!

A-Insinööreissä luomme kokonaisvaltaista rakentamisen kulttuuria, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä. Haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan kestävästi. Tarjoamme ison yhtiön edut, mutta pienen talon mutkattomuuden palkitussa, innostavassa työyhteisössä.

Haemme nyt

Kustannusasiantuntijaa rakennuttamisen toimialalle Rovaniemelle

Tehtävässä vastaat monipuolisten rakennushankkeiden kustannussuunnittelusta, kustannuslaskennasta ja/tai määrälaskennasta osana A- Insinöörit Oy Lapin yksikköä. Toivomme, että sinulla on teknistä rakennusalan koulutusta (DI/RI/RKM), useamman vuoden kokemus rakennusalalta sekä aikaisempaa kokemusta kustannuslaskenta-/urakointi-/ suunnittelutehtävistä. Lopullinen tehtävänkuvasi määräytyy aikaisemman työurasi ja mielenkiinnon kohteidesi perusteella. Arvostamme myös FISE-pätevyyksiä ja/tai niiden hakemiseen riittäviä edellytyksiä.

Arvostamme sinussa erityisesti positiivista ja itsenäistä otetta työskentelyyn sekä sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja pystyt pitämään vaativankin hankkeen langat käsissäsi. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa, osaat kuunnella asiakkaiden tarpeita herkällä korvalla, esiintyä vakuuttavasti ja toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa luontevasti.

Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Saat työllesi kollegojen tuen kaikilla rakennuttamisen osa-alueilla, käyttöösi alan parhaat työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan

Tarjoamme sinulle loistavien työkavereiden ja mielekkään työnkuvan lisäksi kattavat henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2022). Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä sekä ottaa haltuun erilaisia vastuualueita oman kyvyn ja kiinnostuksen mukaan. Tule rakentamaan kanssamme porukalla parasta!

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin ja täytä hakemuksesi 20.9.2023 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura.

Ole aktiivinen, sillä täytämme tehtäviä heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Yksikönjohtaja Ari-Matti Jänkälä, puh.0500 581260, ari-matti.jankala@ains.fi

Rakennuttajapäällikkö Tuomo Nevala, puh.040 574 6478, tuomo.nevala@ains.fi

Laskenta- ja elinkaaripalvelut, yksikönjohtaja Jarkko Koskipalo, puh. 0400 174 077, jarkko.keskipalo@ains.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat