Kustannushallinnan kehityspäällikkö

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.7.2021 Hae viimeistään 15.8.2021

Haemme kustannushallinnan kehityspäällikköä Helsinkiin

Kustannushallinnan kehityspäällikkönä tuet ja kehität rakennusprojektien kustannushallinnan järjestelmämme käyttöä. Koulutat ja tuet järjestelmän käyttäjiä. Kehittäminen tulee pitämään sisällään kustannushallinnan kokonaisvaltaisen ohjeistuksen laatimista sekä uusien kustannushallintajärjestelmän kehitysprojektien valmistelua ja johtamista.

Työskentelet nuorekkaassa tuottavuus ja laatu -tiimissä, jossa teet tiivistä yhteisyötä rakentamisen prosessin, aikataulusuunnittelun, laadun, kosteudenhallinnan, digitaalisten työkalujen ja suunnitteluratkaisujen vakioinnin asiantuntijoiden kanssa. Tiimimme tehtävä on kehittää laatua ja tuottavuutta edistäviä käytäntöjä ja työkaluja sekä tukea työmaitamme niiden käytössä. Toimit yhteistyössä Skanskan eri alueyksiköiden ja toimialojen edustajien kanssa.

Työsi on monin tavoin merkityksellistä, se tarjoaa onnistumisen mahdollisuuksia ja on sitä kautta palkitsevaa. Laatu ja tuottavuus sekä tiedolla johtaminen on nostettu keskeisiksi painopisteiksi Skanskan toiminnan kehittämisessä. Ne vaikuttavat tulokseemme monin tavoin, muun muassa parantamalla asiakastyytyväisyyttä ja kustannustehokkuutta. Laadukas, tehokas ja turvallinen rakentaminen tukee myös arvojemme toteutumista!

Työskentelet ensisijaisesti Helsingin toimistolla, mutta muutkin sijainnit ovat mahdollisia.

Laatu ja tuottavuus -tiimin johtaja Ilkka Romo (p. 050 520 1596, ilkka.romo@skanska.fi) kertoo mielellään tehtävästä ja tiimistä keskiviikkona 4.8. klo 14-16 ja tiistaina 10.8. klo 11-12. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • kokemusta rakennustuotannosta ja sen kustannushallinnasta
  • kiinnostusta data hallinnan ja tiedolla johtamisen kehittämiseen
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taito
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • joustavuutta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Arvostamme lisäksi kokemusta tietoteknisten järjestelmien kehityshankkeista.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi