Kustannusinsinöörejä asuntorakentamiseen

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 29.5.2020 Hae viimeistään 15.6.2020
Haluatko olla vaikuttamassa kustannuslaskennan kehittämiseen huipputiimissä mielenkiintoisten asuntohankkeiden parissa?

Etsimme asuntorakentamisen kustannuslaskennan tiimimme vahvistusta. Paras tulos syntyy monipuolisessa tiimissä – haemme nyt kokenutta konkaria mutta joukossamme on lisäksi avoinna kasvumahdollisuus kustannusinsinöörin alulle, jolla on halua kehittyä alan ammattilaisen rinnalla.

Kustannusinsinöörinä olet keskeisessä roolissa toimialan kustannus- ja tarjouslaskennassa, rakennushankkeiden kustannusten arvioinnissa ja työmaiden kustannustavoitteiden määrittelyssä. Olet mukana rakennushankkeissa alusta loppuun. Teet tiivistä yhteistyötä hankinnan, suunnittelunohjauksen ja tuotannon kanssa.

Kustannusinsinöörin työhön tarjouslaskennan parissa sisältyy mm.:
  • kohteiden määrä- ja kustannuslaskenta
  • luonnoskuvista laskettavien budjettihintojen määritys
  • ennakkotarjouspyyntötehtävät
  • kustannustietouden keräys, analysointi ja hyödyntäminen
Toivomme sinulta:
  • Kokemusta rakennusalan kustannuslaskenta- ja/tai työmaatehtävistä
  • Kokemusta ja kiinnostusta tietomallien käyttöön
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, RI, RKM tai muu soveltuva koulutus)

Jos haluat aidosti kokeneiden ammattilaisten tiimiin ja sinulta löytyy opinnälkää, älyä, tuoretta ajattelua, paineensietokykyä ja sitkeyttä, voit olla etsimämme henkilö. Sovellut joukkoomme, jos sinulla on halu olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä. Toivomme, että innostut uusien työkalujen ja toimintamallien myötä.

Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja tuoda mielipiteensä esiin. Ympäristössämme työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Teemme töitä tiimeissä yli rajojen ja keskustelukulttuurimme on rikasta eri organisaatiotasojen välillä. Tämä tarjoaa mahdollisuuden sekä oman osaamisen laajentamiseen, että parempien liiketoiminnan ratkaisujen tuottamiseen.

Toimipiste sijaitsee NCC:n Suomen pääkonttorissa pääkaupunkiseudun risteyskohdassa Helsingin Ruskeasuolla.

Lisätietoja tehtävästä ja NCC:llä työskentelystä antaa laskentapäällikkö Anne Lehto, 050 361 0874.

Toivottavasti innostuit, kerrothan meille kiinnostuksestasi hakemuksen ja CV:n muodossa helppokäyttöistä hakulomakettamme käyttäen mahdollisimman pian, viimeistään 15.6.2020! Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan, hakemuksia käydään kuitenkin läpi jo hakuajalla.

Hae heti >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi