Kustannusinsinööri

NCC
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 28.8.2020 Hae viimeistään 11.9.2020

NCC:n Oulun aluetoimisto vastaa rakentamisesta Oulussa ja sen lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita. Teemme työtä kannustavassa hengessä, sitoutuen ensiluokkaiseen työturvallisuuteen, korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Etsimme Oulun joukkoomme

kustannusinsinööriä

Kustannusinsinöörinä tehtäviisi kuuluu rakennuskohteiden tarjoustoimintaan osallistuminen, kustannusarvion laadinta sekä kustannustietouden kerääminen, analysointi ja ylläpito. Perehdyt tarjottavan kohteen suunnitelmiin ja tunnistat niiden pohjalta keskeiset laskettavat asiat, kohteen erityisvaatimukset, riskit ja mahdollisuudet. Keskeisiä elementtejä kustannusinsinöörin työssä NCC:llä ovat määrälaskenta, hinnoittelu, kustannustason määritys, laskentasuunnitelmien ja -asiakirjojen läpikäynti, työmaantavoitearvion laatiminen ja kustannusten seuranta.

Toivomme sinulta:
  • Kokemusta yllä mainituista tehtävistä, myös työmaakokemus on tehtävässä hyödyksi
  • Soveltuvaa koulutusta, esim. rakennusinsinööri

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Valmentavan kulttuurimme mukaisesti tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään!

Tutustu NCC:hen työnantajana: https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Esa Perätalo, p. 040 0921267

Hae tehtävää 11.9.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi