Laadunmittaaja

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 19.3.2021 Hae viimeistään 4.4.2021

 

Haemme laadunmittaajaa pääkaupunkiseudulle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut.

Mitä pääset tekemään?

Laadunmittaajana työskentelet laadunvarmistustehtävissä asuntorakentamiskohteilla Uudellamaalla. Vastaat itsenäisesti laatuun liittyvien mittausten suorittamisesta usealla työmaalla ja huolehdit omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme pääsevät muuttamaan huolella rakennettuihin koteihin. Työssäsi yhdistyvät sekä fyysiset työmaatehtävät että tietokoneella suoritettavat raportointitehtävät. Suoritat esimerkiksi työmaalla viemäri- ja lämpökamerakuvauksia sekä kosteus- ja tiiveysmittauksia. Toisaalta osana tehtäviäsi hyödynnät rakennuspiirustuksia putkitusten ja viemäröintien hahmottamiseen ja raportoit mittausten tuloksista. Kokemuksen ja osaamisen karttuessa odotamme sinun keskustelevan ja siten auttavan työmaita ymmärtämään, miten kosteus työmaalla käyttäytyy ja miten kosteudenhallintaa voidaan parantaa.

Saat työsuhteen aluksi kattavan perehdytyksen tarvittavine sertifikaattikoulutuksineen ja työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tehtävä on itsenäinen, joskin teet tiivistä yhteistyötä muiden laadunmittaajien ja työmaiden kanssa esimerkiksi töiden järjestelyn osalta. Työ vaatii liikkumista työmaiden välillä, minkä takia ajokortti ja auto ovat välttämättömät.

Mitä toivomme sinulta?

  • työmaakokemusta
  • soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. rakennusalalta)
  • suomen kielen taitoa
  • aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä otetta
  • yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Katsomme suoritetut sertifikaatit eduksesi. Jos sinulla ei niitä vielä ole, odotamme riittävää kiinnostusta ja valmiutta suorittaa niitä.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 4.4.2021 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. HSE-päällikkö Juhana Leinonen (p. 040 745 5556, juhana.leinonen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: laatu, mittaus, laadunmittaus, mittaaja, rakennus, kosteus

Key words: quality, measurement, measurer, construction, plumbing, moisture

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi