Laatu- ja ympäristöinsinööri

NCC
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 11.5.2021 Hae viimeistään 31.5.2021

NCC:n korjausrakentamisen toimialalla olemme johtava arvokiinteistöjen korjaaja ja luomme vanhoille rakennuksille uusia käyttötarkoituksia. Olemme lisäksi kehittäneet elinkaarimallin uudis- ja korjauskohteiden ylläpitoon. Tällä hetkellä olemme mm. uudistamassa vanhaa Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan taloa Kulma21 -hankkeessamme, joka toteutetaan BREEAM ympäristöluokituksen Excellent -tasolle ensimmäisenä korjausrakennushankkeena Suomessa. Myös juuri asiakkaille avautunut Scandic Railway Station -hotellihanke on NCC:n korjausrakentamisen taidonnäyte.

Etsimme nyt korjausrakentamisen toimialallemme laatu- ja ympäristöasioista kiinnostunutta rakennusalan ammattilaista tekemään itsenäisesti korjausrakentamisen toimialan laatu- ja ympäristöasioihin liittyviä tehtäviä sekä osallistumaan erilaisiin kehityshankkeisiin osana NCC Suomen laatu- ja ympäristötiimiä sekä konsernin kehitysryhmiä.

Tehtävässä vastuullasi on mm.:
  • Laatuun ja ympäristöön liittyvän datan kerääminen ja analysointi sekä yhteenvedot
  • Tuotannon tukeminen, neuvominen ja kouluttaminen laatu- ja ympäristöasioissa
  • Sisäisten auditointien suorittaminen itsenäisesti
  • Ulkoisten auditointien fasilitointi
  • Toiminnanohjausjärjestelmän sekä Congrid -järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen toimialalla, tuki ja koulutus työkalujen käyttöön
  • Toimialan kehitystehtäviin osallistuminen osana konsernin kehityshankkeiden asiantuntijatiimejä

Voit olla toiminut esimerkiksi projekti-insinöörin tehtävässä tai työnjohtajana, ja toivommekin ymmärrystä rakentamisen teknologiasta ja tuotannosta. Odotamme laatu- ja ympäristöinsinööriltä kykyä analysoida NCC:n toimintaa ja tehdä sen pohjalta käytäntöön vietäviä kehitysehdotuksia. Eduksi katsotaan kokemus erityisesti korjausrakentamisen parista. Toivomme kehitysmyönteistä otetta, kiinnostusta oppia uutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Liiketoimintaympäristön digitalisoituessa odotamme hakijalta valmiuksia kehittää NCC:n toimintajärjestelmää digitaalisemmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi. Tehtävään kuuluu yhteistyö pohjoismaisten kollegoiden kanssa ja odotammekin sujuvaa englannin kielen taitoa. Toimipaikkana on NCC:n Helsingin toimipiste Ruskeasuolla, pääkaupunkiseudun risteyskohdassa.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen ja merkityksellisen työnkuvan, jossa pääset kehittymään laadukkaan ja vastuullisen rakentamisen ammattilaiseksi, laajojen koulutusmahdollisuuksiemme tukemana. NCC on johtavia rakennusalan yrityksiä Pohjoismaissa ja tarjoamme ison talon edut. Tuemme työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta, mm. pääkaupunkiseudulla toimivan Kunnonrakentajat -liikuntakerhon kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Jarkko Heinonen, p. +358 40 660 4051.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen helppokäyttöisen hakulomakkeen kautta viimeistään 31.5.2021. Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi