Lakiasiainjohtaja ja hankintainsinööri GRK-konsernin tukitoimintoihin

GRK
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 12.3.2021 Hae viimeistään 26.3.2021

Kiinnostaako työt kannattavassa, kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä?

Olemme innovatiivinen ja yrittäjähenkinen yhtiö, jossa aidosti arvostetaan osaamista, uusia ideoita sekä kykyä toteuttaa ne. Meillä saat vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla. Tarjoamme myös hyvät kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Etsimme energiseen joukkoomme GRK-konsernin tukitoimintoihin lakiasiainjohtajaa ja hankintainsinööriä.

Lakiasiainjohtaja
Lakiasiainjohtajana vastaat GRK-konsernin johtoryhmän jäsenenä lakiasiaintehtävistä laaja-alaisesti. Tehtäviisi sisältyy liiketoimintojen asiakas- ja hankintasopimuksiin liittyvä lainopillisena asiantuntijana toimiminen, konsernin henkilöstöhallinnon, talous- ja rahoitustoiminnon ja muiden sisäisten palvelutoimintojen sopimusoikeudellinen tukeminen, osallistuminen liiketoiminta- ja yrityskauppaprosesseihin, yhtiöhallinnon tehtävät ja corporate governance ja compliance -toimintojen ylläpito ja kehittäminen.

Hankintainsinööri
Tehtäviisi kuuluu toimittajaverkoston kehittäminen ja erityisesti kansainvälisten hankintojen lisääminen. Tuet liiketoimintaa hankinnoissa osallistumalla projektien hankintojen valmistelu-, kilpailutus- ja valintaprosesseihin. Vastaat vuosisopimus- ja kategoriahankintojen sekä tukitoimintojen hankintojen kilpailutuksesta, neuvotteluista ja sopimusten laadinnasta. Keskeisiä tehtäviäsi ovat myös hankintastrategian luominen ja kehittäminen, hankintaprosessin ja hankinnan toimintamallien kehittäminen sekä hankintaan liittyvän ohjeistuksen ja sopimusmallien ylläpitäminen ja kehittäminen.

Tule työkaveriksi!

Klikkaa osoitteeseen www.grk.fi ja tutustu tarkemmin avoinna oleviin tehtäviin. Jos kiinnostukseksi heräsi, laitathan meille hakemuksen tulemaan viimeistään 26.3.2021! Toimithan pikaisesti, sillä käynnistämme haastattelut jo hakuajan aikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi