Laskenta- / Projekti-insinööri

Ralkon
Sijainti Pirkanmaa
Päivämäärät Julkaistu 13.8.2021 Hae viimeistään 31.8.2021

Haemme Pirkanmaan alueelle

LASKENTA- / PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Monipuolisten rakennushankkeiden laskentatehtävien lisäksi työnkuvaan sisältyy laskennan resurssointia, laadun ja aikataulun seurantaa sekä asiakaspalvelua.

Työnhakijalta odotamme itsenäistä ja huolellista työskentelyä, kaupallisten ja teknisten asiakirjojen lukutaitoa, yleisten sopimusehtojen tuntemista sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Hyvät ihmissuhdetaidot ovat eduksi tehtävien hoitamisessa. Hakijalla tulee olla työhön soveltuva koulutus (rakennusmestari, rakennusinsinööri tai diplomi-insinööri) sekä aiempaa kokemusta rakennushankkeiden määrä- ja kustannuslaskennasta. Kokemus hankinnoista ja suunnittelunohjauksesta katsotaan eduksi. Palkattavan henkilön työnkuva määritellään työnhakijan kokemus- ja osaamistausta sekä henkilökohtaiset tavoitteet huomioiden.

Annamme kattavan perehdytyksen itse työn suorittamiseen ja työssä käytettäviin ohjelmistoihin sekä erinomaisen tiimimme tuen. Yrityksessämme pidämme yllä positiivista ilmapiiriä ja kehitystä, johon kaikki pääsevät omalta osaltaan vaikuttamaan. Tarjoamamme kilpailukykyisen palkan ja joustavien työaikojen lisäksi haluamme edistää työntekijöiden henkilökohtaista hyvinvointia.

Töiden aloitus syys-lokakuun aikana tai sopimuksen mukaisesti. Työ on pääosin kotoa käsin tehtävää etätyötä. Mahdollisesta osa-aikajärjestelystä voidaan sopia erikseen.

Työhakemukset pyydämme lähettämään sähköpostilla 31.8. mennessä.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Toimitusjohtaja Jari Piironen, 0400 589 010, jari.piironen@ralkon.fi

www.ralkon.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi