Laskentainsinööri

Lehto Group Oyj
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 15.9.2020 Hae viimeistään 1.1.1970

Nyt etsimme laskentainsinööriä porukkamme täydennykseksi toimitilarakentamisen pariin Vantaan toimistollemme Tikkurilaan. Tässä tehtävässä työskentelet Etelä-Suomen kohteissa Yritystilat -yksikkömme määrä- ja kustannuslaskennan parissa.

Kuulostaako tämä sinun seuraavalta työtehtävältäsi?
Toimit tärkeänä osana liiketoimintayksikön ydintiimiä, ja työnkuvaasi kuuluu tiivis yhteydenpito myynnin, suunnittelijoiden, tuotantoporukan sekä hankintatiimin kanssa. Meillä laskentatyö on kuitenkin itsenäistä ja oma-aloitteista hommaa, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työn toteutustapaasi.

Työnkuvaan kuuluu suunniteltavien kohteiden kannattavuuden arviointi sekä toteutettavien projektien kustannuslaskenta. Työssäsi sinua avustaa ja opastaa yrityksen muut laskijat ja yksikön muu tiimi. Perehdytämme sinut tehtävään huolellisesti ja sinua ympäröi mukava porukka, josta saat taustatukea tarvittaessa. Tulet huomaamaan, ettemme ole perinteinen rakennusliike, ja sinullakin on mahdollisuus vaikuttaa tekemiseemme.

Tehtävä on vakituinen (37,5 h/vko) liukuvalla työajalla ja töitä voit meillä tehdä myös etänä.

Mitä odotamme sinulta?
Tehtävään soveltuisi ihanteellisesti rakennusinsinööri- tai -mestaritaustainen henkilö, jolla on jo aiempaa laskennan kokemusta. Lisäksi työmaakokemus tukee tässä tehtävässä menestymistä. Voit olla taustaltasi myös projekti/työmaa-insinööri, jolla ei välttämättä ole varsinaista laskennan kokemusta.

Työssäsi tarvitset sujuvia perustason IT-taitoja: meillä on käytössä Tocoman-kustannuslaskenta, Solibri Model Checker ja V10, joihin perehdytämme sinut.

Haluatko kuulla lisää?
Jos tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta, soitellaan! Ota yhteyttä yksikön johtaja Samuli Shidfariin, 040 647 3741 tai samuli.shidfar@lehto.fi ja saat häneltä lisätietoja tehtävästä.

Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta – hakemuksen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Hakuaika päättyy 15.10.2020. Ethän kuitenkaan odottele viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että kuulemme sinusta pian!

 

Haku alkaa 14. syyskuuta 2020 ja päättyy 15. lokakuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi