Kokeile kuukausi maksutta

Laskentapäällikkö

Mangrove Oy
Sijainti Tampere, Turku
Päivämäärät Julkaistu 23.2.2023 Hae viimeistään 19.3.2023

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä ja uramahdollisuuksia sekä mukavat henkilöstöedut ja kouluttautumismahdollisuudet.

Vaalimme matalahierarkkisessa organisaatiossamme yhdessä pelaamisen henkeä ja vältämme turhaa pönötystä. Arvostamme päämäärätietoisia työntekijöitä, joilla on korkeaa intoa ja tahtoa tuottaa laadukasta jälkeä. Jos tarinamme ja kestävät arvomme innostavat sinua ja haluat olla mukana rakentamassa nykyaikaisia ja laadukkaita koteja, hae meille töihin.

HAUSSA NYT:

LASKENTAPÄÄLLIKKÖ TURKUUN TAI TAMPEREELLE
– Hae viimeistään 1
9.3.2023 mennessä

Laskentapäällikkönä olet osa Mangroven asuntorakentamisen tiimiä ja vastaat keskeisessä roolissa asuntorakennushankkeidemme kustannuslaskennasta ja sen kehittämisestä. Asiantuntevalla kustannuslaskennalla on tärkeä rooli yrityksemme toiminnan kannalta.

Tehtävässäsi vastaat monipuolisten uudiskohteidemme hankekehityksen kustannusohjauksesta ja hinnoittelusta. Keräät myös jälkilaskentatietoa ja tuotat kustannusanalyyseja. Toimit yhteistyössä suunnitteluohjauksen, tuotannon ja hankinnan kanssa hankkeen taloudellisen onnistumisen varmistamisessa.

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (RKM, insinööri AMK, DI) ja aiempaa kokemusta laskentapäällikön tai -insinöörin tehtävistä.

Haemme myös jatkuvasti uusia työnjohtajia asuntorakentamisen tiimiimme.

LUE LISÄÄ TEHTÄVISTÄ JA HAE OSOITTEESSA:
https://ura.mangrove.fi/

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat