Laskentapäällikkö Arkta Rakennuskultti Oy:lle

Värväämö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 29.4.2020 Hae viimeistään 24.5.2020

Haemme asiakkaallemme Arkta Rakennuskultti Oy:lle Laskentapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Yrityksellä on pitkät perinteet, se on perustettu vuonna 1988 ja kuuluu Arkta konserniin. Yritys on erikoistunut julkisiin kilpailu-urakoihin, sekä KVR/SR uudis- ja korjaushankkeisiin. Arkta Rakennuskultilla on matala organisaatiorakenne ja ketterä perheyrityksen toimintatapa. Saat kilpailukykyisen palkkauksen ja ammattimaisesti johdetun organisaation taustatuen.

Haemme sitoutumiskykyistä ammattilaista pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme että sinulta löytyy reilusti kokemusta urakkalaskennasta ja mielellään Jydacom-ohjelmistolla (tarvittaessa opetamme sinulle uuden ohjelman). Laskettavaa vuosittain on n. 40 M€ edestä, tiimissäsi on 1 laskentainsinööri apuna. Tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

TYÖTEHTÄVÄ: Laskentapäällikkö
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Arkta Rakennuskultin kanssa.

Mitä toivomme sinulta?
– Rakennusalan teknistä koulutusta (RKM, insinööri AMK tai vastaava).
– Aiempaa työkokemusta urakkalaskennasta.
– Olet joukkuepelaaja.
– Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä IT -taitoja.

Mitä tarjoamme sinulle?
– Meillä on suoraviivainen organisaatio ja monipuoliset työnkuvat.
– Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.
– Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä, osana vakavaraista konsernia.
– Palkkaus on kilpailukykyinen ja meillä on selkeä bonusmalli.
– Työsuhde-etuna on mm. liikuntasetelit.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Työsopimus tehdään suoraan Arkta Rakennuskultti Oy:n kanssa, aloitus on sopimuksen mukaan. Voit soittaa meille, laittaa sähköpostia tai lähettää hakemuksen tästä linkistä. Soita Sonjalle 040 508 5162 tai Juholle 050 514 9958, sähköpostit tulevat perille osoitteisiin sonja.vainio@varvaamo.fi ja juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 24.5.2020.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi