Laskentapäällikkö asuntorakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 20.3.2019 Hae viimeistään 7.5.2019

Etsimme laskentapäällikköä asuntorakentamisen pariin Vantaalle Tikkurilan toimistollemme (kartta).

Laskentapäällikkönämme vastaat pääkaupunkiseudun rivi- ja paritalorakentamisen kohteidemme määrä- ja kustannuslaskennasta. Laskentastandardit on jo hiottu kuntoon, eli niiden kanssa ei tarvitse jumpata. Kehitettävääkin tehtävässä toki riittää, mm. betonirakenteiden ja piharakennusten laskentaan liittyen.

Kaikki kohteemme ovat tietomallinnettuja, joten tämän vuoden edetessä tietomallintaminen tulee olemaan ”päivän sana” myös laskennassa.

Laskentapäälliköksi Lehdolle?

Perehdytämme sinut tehtävään huolellisesti ja saat hyvän taustatuen myös esimerkiksi hankintapäälliköltämme ja tuotantojohtajaltamme.

Laskentatyö täällä on itsenäistä hommaa ja sinulla on vapaus tehdä työtäsi parhaaksi katsomallasi tavalla. Jos esim. tietomallintamisen hyödyntäminen laskennassa ei ole vielä kovin tuttua, meillä on tarjolla siihen oma valmennus (lue lisää).

Tehtävä on vakituinen (37,5 h/vko) liukuvalla työajalla. Työsuhteen aloitus on sovittavissa toiveidesi mukaan.

Kuulostaako tämä sinun seuraavalta työtehtävältäsi?

Tehtävään soveltuisi ihanteellisesti rakennusinsinööri- tai -mestaritaustainen henkilö, jolla on jo aiempaa laskennan kokemusta. Lisäksi työmaakokemus tukee tässä tehtävässä menestymistä.

Työssäsi tarvitset sujuvia perustason IT-taitoja: meillä on käytössä Tocoman kustannuslaskenta, Solibri Model Checker ja V10, joihin totta kai perehdytämme sinut.

Alkuvaiheessa tehtävä ei sisällä esimiesvastuuta, mutta toivoisimme, että sinulla olisi hyvät valmiudet esimiestyöhön tulevaisuuden varalle.

Innostuitko?

Jos tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta, soitellaan jo vaikka samantien. Voit olla yhteydessä työpäällikköömme Saki Manniseen p. 044 751 0058 tai projektipäällikköömme Juha Heimoon p. 040 772 3314.

Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen tämän linkin kautta – hakemuksen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Hakuaika päättyy 7.5.2019. Ethän kuitenkaan odottele viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä. Ollaanpa kuulolla!

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi