Laskentapäällikkö asuntorakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 26.9.2018 Hae viimeistään 17.10.2018

Nykyinen laskentainsinöörimme Antti on siirtymässä talon sisällä toisiin tehtäviin, joten nyt etsimme laskentapäällikköä asuntorakentamisen pariin Vantaalle Tikkurilaan (karttalinkki).

Vastaat pääkaupunkiseudun rivi- ja paritalorakentamisen kohteidemme määrä- ja kustannuslaskennasta. Antti on jo laittanut laskentastandardit kuntoon, eli niiden kanssa ei tarvitse jumpata. Kehitettävääkin tehtävässä toki riittää, mm. betonirakenteiden ja piharakennusten laskentaan liittyen.

Tällä yksiköllä on käynnistymässä ensimmäiset tietomallipohjaiset kohteet, joten vuonna 2019 tietomallintaminen tulee olemaan ”päivän sana” myös laskennassa.

Laskentapäälliköksi Lehdolle?

Antti perehdyttää sinut tehtävään huolellisesti ja on tarvittaessa saatavilla myöhemmässäkin vaiheessa. Saat hyvän taustatuen myös hankintapäälliköltä, tuotantojohtajalta, työpäälliköltä ja projektipäälliköltä.

Laskentatyö täällä on itsenäistä hommaa ja sinulla on vapaus tehdä työtäsi parhaaksi katsomallasi tavalla. Jos esim. tietomallintamisen hyödyntäminen laskennassa ei ole vielä kovin tuttua, meillä pyörii siihen oma valmennus (lue lisää).

Tehtävä on vakituinen, 37,5 h/vko, liukuva työaika. Työsuhteen aloituksella ei ole kiire, esimerkiksi marras-joulukuussa sopii hyvin.

Mitä etsimme?

Nyt etsimme rakennusinsinööri- tai -mestaritaustaista henkilöä, jolla on jo aiempaa laskennan kokemusta. Työmaakokemuksesta on myös oleellisesti hyötyä.

Työssäsi tarvitset sujuvia perustason IT-taitoja: meillä on käytössä Tocoman kustannuslaskenta, Solibri Model Checker, V10, joihin Antti perehdyttää.

Alkuvaiheessa tehtävä ei sisällä esimiesvastuuta, mutta toivoisimme, että sinulla olisi hyvät valmiudet esimiestyöhön tulevaisuuden varalle.

Ok, soitellaan heti!

Jos tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta, soitellaan jo vaikka samantien. Meihin saat yhteyden puhelimitse 040 3593600 /tuotantojohtaja Jarkko Sipi. Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta, sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Hakuaika päättyy 17.10.2018. Ollaanpa kuulolla

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1500 henkilöä ja vuoden 2017 liikevaihtomme oli 598 miljoonaa euroa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi