Laskentapäällikkö ja tarjouslaskija

Tieluiska Oy
Sijainti Hyvinkää, Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 10.12.2021 Hae viimeistään 31.12.2021

Tieluiska Oy tarjoaa infrarakennuspalveluita, ympäristörakentamista, kasvualustoja sekä kone- ja varaosamyyntiä 130 työntekijän voimin. Yksi valttikorteistamme on yrityksen ketteryys suhteessa kokoon. Organisaationa olemme notkea ja toimintamallimme on suoraviivainen. Vuoden 2020 liikevaihtomme on 46,5 milj. €. Otamme ennakkoluulottomasti käyttöön uusia ideoita ja toimintatapoja.

Tule töihin vakavaraiseen ja kannattavaan yritykseen!

Työskentely Tieluiskalla on mutkatonta ja oikealla asenteella pääsee pitkälle. Meillä henkilöstöstä välitetään aidosti. Motivoituneet työntekijämme kantavat vastuunsa ja ovat ylpeitä työnsä tuloksista. Arvostamme innovatiivisuutta ja yrittäjähenkisyyttä. Halutessaan meillä saa kaikki mahdollisuudet kehittyä! Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen.

Etsimme uusia tekijöitä!

Laskentapäällikkö
Tarjouslaskija

Saatat olla jo kivenkova urakkalaskija tai voit kasvaa meillä sellaiseksi! Meillä työskentelet itsenäisessä roolissa, jossa vastaat osaltasi tarjottavien infrarakennuskohteiden määrälaskennasta ja hinnoittelusta. Tukenasi on kokenut tiimimme työpäälliköitä ja urakkalaskennan ammattilaisia.

Hakijoilta odotamme:

  • valmiuksia määrä- ja kustannuslaskentaohjelmien käyttöön
  • soveltuva tekninen koulutus (rakennusmestari tai -insinööri, DI)
  • aiempaa työkokemusta infrarakentamisesta ja tarjouslaskennasta
  • laskentapäälliköltä vahvaa työkokemusta tarjoustoiminnasta

Toiminta-alueemme on koko Suomi ja suurin osa työkohteistamme sijaitsevat Etelä-Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Vantaalla.

Lähetä hakemuksesi liitteineen 31.12.2021 mennessä sähköpostilla rekrytointi@tieluiska.fi. Tiedusteluihin vastaa tekninen johtaja Jere Kuuras, puh. 040 536 0741.

Toimi nopeasti, sillä käynnistämme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Katso video siitä, minkälainen yritys Tieluiska on.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi