Kokeile kuukausi maksutta

Laskentapäällikkö tai -insinööri

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 8.4.2022 Hae viimeistään 30.4.2022

Haemme laskentapäällikköä tai -insinööriä Etelä-Suomen toimitilarakentamisyksikköön

Etelä-Suomen toimitilarakentamisyksikössä olemme mukana monissa aikamme kiinnostavimmissa hankkeissa, esimerkiksi uudistamassa Uuden Ylioppilastalon, Hansatalon ja Hotelli Seurahuoneen korkeatasoiseksi hotelliksi ja rakentamassa Ruskeasuon ratikkavarikon.

Laskentapäällikkönä- tai insinöörinä arvioit ja lasket erilaisten toimitilahankkeiden kustannuksia Etelä-Suomessa. Kokemuksesta riippuen hankkeet voivat olla vaativia aikaisen vaiheen rakennushankkeita tai kilpailu-urakoita. Perehdyt syvällisesti tarjottavan kohteen suunnitelmiin ja tunnistat niiden pohjalta keskeiset laskettavat asiat, kohteen erityisvaatimukset ja riskit. Laadit ennakkotarjouspyyntöjä ja vertailet sekä analysoit tarjouksia. Varmistat laskettujen tuotantokustannusten oikeellisuuden ja sisällön. Keräät ja ylläpidät kustannustietoutta ja riskirekisteriä.

Pääsääntöisesti työskentelet itsenäisesti, mutta tilanteesta ja hankkeen koosta riippuen voit työskennellä yhdessä myös muun laskentatiimin kanssa. Teet yhteistyötä myös muiden toimintojen, kuten hankinnan, suunnittelunohjauksen, tuotannon ja talotekniikan kanssa. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työskentelet osana Etelä-Suomen toimitilarakentamisen laskentatiimiä Helsingin pääkonttorillamme. Työ on mahdollista tehdä osin etänä. Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteesi alussa saat kattavan perehdytyksen.

Alueen laskentapäällikkö (p. 040 529 0223, saku.hanninen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Sakun parhaiten arkisin klo 12-15. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta laskentainsinöörin tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari, -insinööri tai DI)
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä valmiutta oppia ja hyödyntää erilaisia järjestelmiä (esim. TCM, Haahtela kustannustieto)
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Katsomme eduksi myös tietomalliosaamisen.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi