Liikennesuunnittelupäällikkö

Espoon kaupunki
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 21.8.2020 Hae viimeistään 7.9.2020
Haemme liikennesuunnittelupäällikköä Espoon kaupunkisuunnittelukeskukseen

Espoon väkiluku kasvaa vuosittain 4000-5000 asukkaalla ja 300 000 asukkaan raja ylittyy 2020-luvun alkupuolella. Kasvavan kaupungin ja liikenteen haasteet ovat työsi keskiössä. Kestävien liikkumismuotojen kuten joukkoliikenteen ja erityisesti raideliikenteen merkitys kasvaa viittä kaupunkikeskustamme yhdistävässä liikkumisessa, samoin kuin uudenlaiset liikenteen ja liikkumisen palvelut.

Tehtävänäsi on tiiviissä yhteistyössä ja osana maankäytön suunnittelua luoda edellytykset kestävälle kasvulle ja liikkumiselle. Erityisesti laaja-alaiset kasvukäytävä- ja maankäytön yleistarkastelut ovat lähivuosina keskeisiä Espoon kaupunkisuunnittelussa. Johdat yli kahdenkymmenen hengen liikennesuunnitteluyksikköä ja osallistut kaupunkisuunnittelun kehittämiseen osana johtoryhmää. Osallistut lautakuntatyöskentelyyn sekä seudulliseen maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitteluun (HLJ ja MAL-työ) sekä muihin alan yhteistyöryhmiin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Kaupunkisuunnitelukeskus, Tekniikantie 15, 02150 Espoo.
Työaika: 31.8. alkaen 36 h 15 min / vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtäväkohtainen palkka: 5 510,93€ / kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään:

Hyvän ammattitaidon ja alan kokemuksen lisäksi erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hallitset ja ymmärrät maankäytön ja liikennejärjestelmän keskinäisiä riippuvuuksia

Arvostamme:

Henkilöjohtamistaitoja, organisointi- ja toiminnan kehittämiskykyä, verkostoitumista sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa. Näkemyksellisyys ja rohkeus tehdä asioita uudella tavalla luetaan eduksi.

Tekninen ja ympäristötoimi luo asumiselle ja elinkeinoille viihtyisät ja toimivat edellytykset. Kaupunkisuunnittelu rakentaa espoolaisille kestävää elinympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Kaupunkisuunnittelukeskus suunnittelee Espoon maankäyttöä, laatii yleis- ja asemakaavat sekä kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat.

Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, uusissa monitoimityötiloissa. Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja joustavat etätyömahdollisuudet. Meillä työskentelee noin 130 ammattilaista. Toimimme monissa verkostoissa ja teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus

Tehtävästä lisätietoja antaa
Kaupunkisuunnittelujohtaja Torsti Hokkanen puh. 050 413 2163

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi