Liiketoimintajohtaja

WSP Finland Oy
Sijainti Helsinki, Oulu, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 8.9.2020 Hae viimeistään 23.9.2020

Entisen vastuuhenkilön siirtyessä yhtiössä uuteen tehtävään

etsimme LIIKETOIMINTAJOHTAJAA

vastaamaan vahvassa kasvussa olevan Rakennetekniikka tulosyksikön liiketoiminnasta. Rakennetekniikan liiketoimintalinja koostuu seitsemästä yksiköstä, jotka sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Vaasassa ja Seinäjoella. Yksiköissä työskennellään teollisuusrakentamisen tai talonrakentamisen teräs-, betoni- tai puurakenteiden rakennesuunnittelun parissa. Rakennusten ja rakenteiden maanjäristys-, tuuli- ja tärinäanalyysit kuuluvat myös liiketoimintalinjan erikoisosaamiseen.

Vastaat liiketoimintalinjan toiminnasta ja toimit yksikönpäälliköiden esimiehenä. Osallistut strategiatyöhön ja vastaat sen toteutuksesta. Olet myös itse mukana asiakastyössä ja teet aktiivisesti yhteistyötä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Toimipaikkasi on Helsingissä, Tampereella tai Oulussa. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Edellytämme sinulta teknistä korkeakoulututkintoa sekä kokemusta esimiestehtävistä ja liiketoiminnan johtamisesta. Vuorovaikutustaitosi ovat vahvat ja viestit sujuvasti myös englannin kielellä. Alan kokemus ja asiakaskunnan tunteminen on etu tehtävässä toimimiselle.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 23.9.2020 mennessä osoitteessa https://rekry.wsp.com/

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Harri Yli-Villamo p. 040 548 7575 puhelimitse keskiviikkona 16.9 klo 9-10 ja torstaina 17.9 klo 16-17 tai sähköpostilla harri.yli-villamo@wsp.com.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi