Kokeile kuukausi maksutta

Liiketoimintajohtaja, tekniset järjestelmät

Proxion Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 10.6.2022 Hae viimeistään 30.6.2022

Toimintamme kasvaessa laajennamme hartioita myös liiketoimintojemme johdossa. Haemme Liiketoimintajohtajaa raideliikenteen tekniset järjestelmät –yksikköömme.  Yksikkö tuottaa turvalaitteiden sekä liikenteenohjausjärjestelmien asiantuntija- ja suunnittelupalvelua asiakkaillemme. Yksikön suurin asiakas on Väylävirasto. Erikoisosaamistamme ovat rautateiden turvalaitesuunnittelu sekä ERTMS-järjestelmäsuunnittelu. Proxion on mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä raideliikenteen investointi-, ylläpito- ja kehityshankkeissa mm. KoKoHa-testirata, Turun Tunnin Juna, Suomirata ja Kupittaa-Turku -hanke.

Proxion on yksi johtavista turvalaite- ja ERTMS-järjestelmäsuunnittelun asiantuntijaorganisaatioista ja haluamme vahvistaa asemaamme kasvavassa markkinassa. Yksikössä työskentelee nyt yli 30 asiantuntijaa – ja tavoitteemme on kasvattaa osaajien määrää systemaattisesti ja voimakkaasti jatkossakin.

Odotamme hakijalta soveltuvaa työhistoriaa ja tuntemusta raideliikenteen toimialalta sekä esihenkilö- ja johtamiskokemusta. Kokemus projektien johtamisesta ja projektiliiketoiminnasta katsotaan eduksi. Omaat hyvät esihenkilötaidot, kyvyn verkostoitua ja työskennellä asiakkaiden parissa. Työskentelemme pääsääntöisesti suomen kielellä, sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksi. Ennen kaikkea toivomme henkilöltä aitoa halua johtaa yksikköä tuloksellisesti.

Liiketoimintajohtajana

  • Vastaat yksikön liikevaihto- ja tulostavoitteesta
  • Toimit esihenkilönä ryhmäpäälliköille
  • Olet yksikön edustaja tärkeimpien asiakkuuksien palvelemisessa
  • Toimit kyvykkyyksiesi ja osaamisesi mukaan osana projektiryhmää asiakasprojekteissa
  • Pidät huolen tärkeimmästä voimavarastasi, henkilöstöstä

Suomen markkinasta tulemme ponnistamaan kansainvälisille pelikentille. ERTMS-järjestelmäsuunnittelun asiantuntijamme ovat avainasemassa määrittämässä järjestelmän toiminnallisia ominaisuuksia, järjestelmäarkkitehtuuria, operoinnin menetelmiä sekä ratalaitteiden toteutussuunnitelmia Liiketoimintajohtajan tehtäviin kuuluu viedä teknisten järjestelmien osaamistamme myös Suomen rajojen ulkopuolelle organisaatiomme tuella.

Meillä joustava etätyöskentely on mahdollista. Voit työskennellä miltä tahansa seitsemästä toimistostamme käsin: Helsingistä, Tampereelta, Kuopiosta, Oulusta, Mikkelistä, Pieksämäeltä (tai Tallinnasta). Proxionin työilmapiiri on innostava ja uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena.

Innovatiivisen työyhteisön lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa ja pääset osaksi Proxionin henkilöstörahastoa.

Hae mukaan Suomen timanttisimpaan porukkaan sähköpostilla mikko.saarinen@proxion.fi.  Haku on auki 30.6. asti.

Lisätietoa tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Mikko Saarinen, 040 587 0499, mikko.saarinen@proxion.fi ja toimitusjohtaja Timo Savolainen, 044 088 2216, timo.savolainen@proxion.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi