Lupa-arkkitehti

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 29.1.2021 Hae viimeistään 22.2.2021

Kaupunkiympäristö
helsinkirekry.fi

Kaupunkiympäristön toimialalla suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja. Toimimme mielenkiintoisess ja moniammatillisessa toimintaympäristössä 1 600 osaajan voimin. Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Lupa-arkkitehti

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Helsingin rakentamiseen ja rakentamismääräyksiin sekä mahdollisuuden vaikuttaa. Haemme nyt
lupa-arkkitehtia vakinaiseen virkasuhteeseen rakennusvalvontaan.

Lupa-arkkitehtina tehtäviisi kuuluu lupakäsittely ja päätösten valmistelu korjausrakentamisessa sekä uudisrakennushankkeissa 3000 kem saakka.
Vastaat siitä, että kaupunkia rakennetaan asemakaavan ja rakentamissäännösten mukaisesti täyttäen kaupunkikuvan, rakennussuojelun, terveellisyyden sekä turvallisuuden vaatimukset. Asiantuntijatyössäsi kohtaat myös asiakkaita.

Tule rakentamaan Helsingistä maailman toimivin kaupunki! Viran hakuaika päättyy 22.2.2021 klo 16.00. Lue lisää kaupungin rekrytointisivuilta osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain KYMP-03-7-21 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi