Lupa-asiantuntija

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Sijainti Pirkanmaa
Päivämäärät Julkaistu 7.10.2021 Hae viimeistään 18.10.2021

Haemme nyt vakituiseen tehtävään lupa-asiantuntijaa käsittelemään tienpidon lupia valtakunnallisesti.

Pirkanmaan ELY-keskuksessa liikennevastuualueella valtakunnallisesti keskitetyssä asiakaspalveluyksikössä on haettavana lupa-asiantuntijan vakituinen tehtävä. Haemme tehtävään henkilöä käsittelemään useampaa eri lupatyyppiä (esimerkiksi sähköjohtojen, telekaapeleiden, kaukolämpöjohtojen ja maakaasuputkien sijoitusluvat).

Luparyhmissä käsitellään ja päätetään myös laaja joukko muita tienpidon lupatehtäviä koko maan osalta. Näitä ovat muun muassa erikoiskuljetusluvat, liittymäluvat sekä myyntitoimintaan, tilapäisiin tapahtumiin ja vesihuoltoon liittyvät luvat.

Lupa-asiantuntijan tehtävänä on sovittaa yhteen asiakkaan ja tienpidon tarpeet. Tehtäviin kuuluu lupien käsittely, lupa-asioiden asiantuntijatehtävät ja viranomaistoiminnan kehittämistehtävät. Valtakunnallisessa toiminnossa pääsee halutessaan hyödyntämään myös kielitaitoa.

Tehtävän sijoituspaikka on ensisijaisesti Tampere, mutta myös muut ELY-keskusten toimipisteet voivat tulla kyseeseen.

Hakijalta odotamme

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä loppututkintoa (esimerkiksi rakennusmestari, insinööri, tekniikan kandidaatti, diplomi-insinööri) infra- tai liikennealalta. Tehtävässä odotetaan myös hyvää yhteistyökykyä ja ryhmätyötaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, neuvottelutaitoa, valmiutta uusien asioiden opiskeluun ja aktiivista suhtautumista kehittyvään toimintaan.

Tehtävän hoitamiselle on eduksi tie- ja liikennealan osaaminen sekä valtionhallinnon tuntemus.

Hae tehtävää viimeistään 18.10. valtiolle.fi >

Lisätietoja tehtävästä antaa

Lupapäällikkö Aleksi Haapavaara

Puhelin 0295 036 337

etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi