Kokeile kuukausi maksutta

Lupainsinööri

Nurmijärven kunta
Sijainti Nurmijärvi
Päivämäärät Julkaistu 1.3.2022 Hae viimeistään 8.4.2022

Oletko sinä uusi osaaja rakennusvalvonnan yksikköömme?

LUPAINSINÖÖRI

Tarjoamme hyvän työilmapiirin ja mielenkiintoisen työn tiivistä yhteistyötä tekevässä yksikössä. Oletko sinä uusi osaaja yksikköömme?

Lupainsinöörinä tehtäviisi kuuluu

  • rakentamisen ohjaus ja neuvonta,
  • rakennustyön viranomaisvalvonta,
  • lupavalmistelu,
  • lupapäätökset

Kelpoisuusehtona on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (AMK) tai aiempi vastaava tutkinto (rakennusinsinööri tai -arkkitehti) sekä vähintään kolmen vuoden kokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen rakennussuunnitteluun tai rakennustyön suorittamiseen liittyvissä tehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää innovatiivista työskentelyotetta sekä yhteistyökykyä paitsi rakennusalan ammattilaisten myös kertarakentajien ja kuntalaisten kanssa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, tietoteknistä osaamista (Trimble Locus ympäristössä) sekä aktiivista kehittämisotetta. Eduksi katsomme kokemuksen kunnallisesta päätöksenteosta ja sähköisen lupajärjestelmän (lupapiste.fi) osaamisen.

Katso lisää ja hae tehtävää 8.4.2022 klo 15 mennessä sähköisessä palvelussa www.nurmijarvi.fi/tyopaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennustarkastaja Mikael Kangasniemi, puh. 040 317 2398 tai mikael.kangasniemi@nurmijarvi.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi