LV-projektipäällikkö, IV-projektipäällikkö, LVI-projektipäälliköitä, Asennuspäällikkö, LVI-projektinhoitajia

Are
Päivämäärät Julkaistu 22.3.2019 Hae viimeistään 29.3.2019

Haemme Vantaalle

LV-projektipäällikköä

Vastaat LV-projektien taloudellisesta, aikataulullisesta ja laadullisesta toteuttamisesta, tarvittaessa toimit LVISA-urakoiden talotekniikkapäällikkönä.

Edellytämme sinulta LVI-insinöörin koulutusta, vähintään viiden vuoden työkokemusta alalta sekä KVV-työnjohtopätevyyttä vaativista kohteista ja kaukolämpöoikeuksia. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kustannustehokas ja asiakaslähtöinen toimintatapa. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi. Arvostamme kokemusta eri urakkamallien kuten projektinjohto- ja KVR-urakoinnista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa, sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon ja uran kehittämiseen.

IV-projektipäällikköä

Vastaat IV-projektien taloudellisesta, aikataulullisesta ja laadullisesta toteuttamisesta, tarvittaessa toimit LVISA-urakoiden talotekniikkapäällikkönä.

Edellytämme sinulta LVI-insinöörin koulutusta, vähintään viiden vuoden työkokemusta alalta sekä IV-työnjohtopätevyyttä vaativista kohteista. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä kustannustehokas ja asiakaslähtöinen toimintatapa. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi. Arvostamme kokemusta eri urakkamallien kuten projektinjohto- ja KVR-urakoinnista

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa, sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon ja uran kehittämiseen.

Asennuspäällikköä, Etelä-Suomen toimitilauudisprojektien LVI-yksikköön

Vastaat yksikön resurssien (aliurakoitsijat, työntekijät) turvallisesta, laadukkaasta ja tehokkaasta toiminnasta, käytön suunnittelusta ja suunnitelman ylläpitämisestä tilauskantaan, tarjouskantaan ja markkinatilanteeseen nähden. Lisäksi vastaat omien asennusresurssien ohjauksesta projekteille tarpeen mukaisesti sekä resurssien ohjauksesta yhteistyössä liiketoimintojen välillä. Toimit yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa vuokratyövoiman ja aliurakoinnin käyttämisen tarpeista sekä pyrit kehittämään ja tehostamaan toimintaa. Olet vahva ja tulostavoitteinen joukkueesi johtaja ja sinulla on hyvät suhteet alan sidosryhmiin.

Edellytämme sinulta LVI- insinöörin koulutusta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta vaativista työnjohto- ja projektitehtävistä. Lisäksi sinulla on KVV- ja/tai IV- työnjohtopätevyydet ja kaukolämpöpätevys. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, tuloksenteko-, paineensieto- ja päätöksentekokykyä, sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksesi laskemme eri urakkamuotojen ja sopimusmallien, työmaasopimusasioiden, sekä sopimusjuridiikan – ja ehtojen tuntemuksen ja työsuhdeasioiden hallinnan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa. Yksikkömme on keskeisenä toimijana alueemme vaativissa urakkakohteissa kuten Olympiastadion, Metro- ja Tripla hankkeissa.

LVI-projektinhoitajia (2)

Vastaat LVI-projektinhoitotehtävistä ja asentajien työnjohdosta urakkatyömailla. Tehtäviisi kuuluvat myös projektien aikataulullinen ja taloudellinen seuranta, lisä- ja muutostöiden laatiminen sekä työturvallisuudesta huolehtiminen.

Edellytämme sinulta LVI-insinöörin tai työteknikon koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät esimies-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä kustannustehokas ja asiakaslähtöinen toimintatapa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa, sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon ja uran kehittämiseen.

LVI-projektipäälliköitä (2)

Vastaat vaativien LVI-projektien kokonaisvaltaisesta johtamisesta urakointikohteissa. Tarvittaessa toimit myös LVISA-urakoiden talotekniikkapäällikkönä. Tehtäviin kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen seuranta ja vastuu, työvaiheiden ja aikataulujen suunnittelu, projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen sekä työnjohdolliset tehtävät.

Edellytämme sinulta LVI-insinöörin koulutusta sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta vaativien urakkaprojektien vetämisestä. Sinulla on hyvät esimies-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, kustannustehokas ja itsenäinen toimintatapa sekä hyvä paineensietokyky. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa, sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon ja uran kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikönpäällikkö Reima Alanko, puh. 040 300 5107, tai sähköpostilla reima.alanko@are.fi.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 29.3.2019 mennessä www.are.fi/tyopaikat -sivun kautta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi