LVI-asentajia (Lahti)

Skanska
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 28.5.2021 Hae viimeistään 13.6.2021

Haemme LVI-asentajia Lahden alueelle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Tiimillämme on parhaillaan työn alla esimerkiksi Paavolan Kampus alue Lahdessa.

Mitä pääset tekemään?

LVI-asentajana työskentelet monipuolisissa tehtävissä vaativissa uudis- ja saneerauskohteissa. Toimimme sekä uusien kerrostaloasuntojen että toimitilarakentamisen parissa. Teet työsi huolella, huolehtien samalla ympäristöstä ja työturvallisuudesta.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, minkä lisäksi saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Lahden alueella.

Mitä toivomme sinulta?

  • noin 3-5 vuoden kokemusta putkiasennustöistä rakennusalalla
  • soveltuvaa ammatillista koulutusta
  • riittävää suomen kielen taitoa
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana nuorekasta ja ahkeraa tiimiä sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 13.6.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Talotekniikka-asiantuntija (LVV) Ahlqvist Ossi, p.+358 50 562 7754, (ossi.ahlqvist@skanska.fi) ja Talotekniikka-asiantuntija (IV) Forsström Petteri, p.+358 50 533 9039, (petteri.forsstrom@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävistä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: MEP specialist, building services engineering, project management, contracting, HVAC contracting, mechanical, electrical, plumbing

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi