LVI-Insinööri

Päivämäärät Julkaistu 11.9.2018 Hae viimeistään 28.9.2018

Tule LVI-INSINÖÖRIKSI Lahden kaupungin rakennusvalvontaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus – ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. LVI-insinööri työskentelee yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 15 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen.

Rakennusvalvonnan toisena LVI-insinöörinä tehtäväsi koostuvat pääosin rakennushankkeisiin liittyvien ilmanvaihto- ja vesi- ja viemärisuunnitelmien ja asennusten viranomaistarkastuksista. Tehtävääsi kuuluvat myös hankkeisiin liittyvä suunnittelijoiden ja työnjohtajien hyväksyntä, neuvonta ja ohjaaminen. Johdat kohteisiin liittyvät kokoukset ja osallistut sidosryhmätyöskentelyyn. LVI-insinööri avustaa myös rakennusvalvonnan muuta henkilöstöä osaamisalueellaan.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään teknisessä oppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu LVI-insinöörin tutkinto. LVI-insinöörin on tunnettava LVI-tekniikan ja -järjestelmien lisäksi myös sähkötekniikkaa, automaatiotekniikkaa ja konetekniikkaa sekä hallittava alaa koskevat viranomaismääräykset. Työssä tarvitaan laaja-alaista suunnittelukokemusta. LVI-insinöörin työtehtävän hoitaminen edellyttää riittävää kielitaitoa alan kirjallisuuden ymmärtämiseksi, alan jatkuvaa seuraamista ja itsensä kehittämistä sekä organisointi- ja esimiestaitoja. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä ja ryhmätyötaitoja. LVI-insinööriltä edellytetään oman auton käyttöä työssä.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3.500 €/kk ja sen lisäksi maksetaan mahdolliset TS:n mukaiset työkokemuslisät.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta ja 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 28.9.2018 klo 15.00.

Yhteystiedot

Rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen puh. 050 383 6486, markku.sivonen@lahti.fi
Rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen puh. 044 482 6080, mika.kemppainen@lahti.fi
LVI-insinööri Juha Lindqvist puh. 050 387 8712, juha.lindqvist@lahti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi